Powered by Wetter2.com

Muzika

September 19, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

„Apple“ pristatė plonesnį „Apple Watch Series 10“ su didesniu ekranu nei „Ultra“.

„Apple“ šiandienos renginyje pristatė „Apple Watch Series 10“, kurioje įdiegtas plataus kampo OLED ekranas, didesnis nei „Apple Watch Ultra“. Bendrovė apibūdino jį kaip „didžiausią ekraną ir ploniausią dizainą per visą istoriją“.

„Apple Watch Series 10“ yra 9,7 mm storio, tai beveik 10% plonesnis nei „Series 9“, ir sveria 20% mažiau nei nerūdijančio plieno „Series 9“. Aliuminio korpusai taip pat yra iki 10% lengvesni, o „Series 10“ modelis pakeičia nerūdijantį plieną 5 klasės titanu.

„Apple“ teigia, kad tai greičiausiai įkraunamas „Apple Watch“ modelis, pasiekiantis 80% įkrovą per 30 minučių. Naujas neuroninis tinklas sumažina foninį triukšmą skambučių metu.

Pirmą kartą „Apple Watch“ gali tiesiogiai leisti muziką ir podcast’us per savo garsiakalbį. Jame taip pat yra naujas gylio matuoklis (naudojamas iki 20 pėdų gylyje) ir vandens temperatūros matuoklis plaukiojimui baseine bei atvirame vandenyje. Nauja metalinė nugarėlė integruoja anteną į korpusą.

„Series 10“ taip pat gali įspėti apie miego apnėjos būsenas, kai kvėpavimas nakties metu dažnai nutrūksta. „Apple“ teigia, kad algoritmas buvo sukurtas naudojant mašininį mokymąsi ir klinikinius duomenis bei patvirtintas didelėje klinikinėje studijoje.

Naujasis „Apple Watch Series 10“ bus „Jet Black“ ir „Rose Gold“ spalvų, prisijungiant prie esamos sidabrinės aliuminio spalvos. „Apple Watch Series 10“ kainos prasideda nuo 399 USD, o modeliai su mobiliuoju ryšiu – nuo 499 USD. Parduodamas nuo rugsėjo 20 d.