Powered by Wetter2.com

Muzika

April 19, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Kalbama, kad “iPhone 13” visada įjungtas ekranas gali būti geriausia nauja funkcija

Ne, aš nejuokauju. Taip, žinau, kad sklando gandai apie kameros patobulinimus ir 120 Hz “ProMotion” ekraną, kuris mums buvo žadėtas praėjusiais metais. Tačiau – vis dar manau, kad visada įjungtas ekranas (AOD) gali būti didžiausia šių metų “iPhone 13” naujiena.

Žinoma, jei tai įvyks.

Iš tikrųjų apie tai, kad “Apple” šiemet pridės visada įjungtą ekraną, išskyrus keistą koncepciją ir pageidavimus, girdėjome ne tiek jau daug. Ir tada “Bloomberg” Markas Gurmanas savo naujausiame naujienlaiškyje išmaišė puodą, siūlydamas, kad “iPhone 13” atnaujinimo metu galėtume gauti į “Apple Watch” panašų AOD ekraną.

Tikimasi greitesnio A15 lusto, mažesnės išpjovos, naujo ekrano, užtikrinančio ilgesnį akumuliatoriaus veikimo laiką, galimo “Apple Watch” tipo nuolatinio įjungimo režimo, 120 Hz atnaujinimo dažnio ir vaizdo įrašymo patobulinimų.

Ir aš labai džiaugiuosi šia perspektyva. Prieš kelis mėnesius pamatėme gana įdomią koncepciją, o šiandien esu dar labiau įsimylėjęs, nei buvau vasario mėnesį.

Matote, idėja pagrindiniame ekrane matyti į “Apple Watch” panašius valdiklius – tai dalykas, kurio “Apple” laukia jau daugelį metų. Technologija yra – “Android” telefonuose AOD ekranai veikia jau labai seniai. Jiems tai pavyko padaryti dėl OLED ekranų, kuriuos jau turi naujausi “Apple” telefonai “iPhone”. O jei tie “ProMotion” ekranai turi kintamą atnaujinimo dažnį, kaip teigiama ganduose, “Apple” galėtų juos sulėtinti, kad sutaupytų bateriją.

Tik įsivaizduokite. Žvilgtelite į savo “iPhone” ir pamatote, kad turite naujų žinučių, ir nė piršto nepajudinate. Matote nuostabų iPhone valdiklį, kad žinotumėte, kas laukia artimiausiu metu. Po juo yra “OmniFocus”, paruoštas ir laukiantis jūsų žvilgsnio. Ir visa tai yra tiesiog čia, paruošta ir laukia.

Pačia paprasčiausia forma AOD puikiai tiktų ir žmonėms, kurie neturi “Apple Watch” laikrodžio. Norite sužinoti laiką? Jūsų “iPhone” yra laikrodis, kaskart, kai į jį pažvelgiate. Atrodo taip paprasta, bet tai dalykas, kuris per kelias dienas, savaites ir mėnesius galėtų labai pakeisti padėtį. Neperdedu sakydamas, kad vien dėl AOD pereičiau prie “iPhone 13” telefono.

Dabar man tereikia, kad “Apple” padarytų šį dalyką ir suteiktų man šią funkciją. Priešingu atveju visi šie žodžiai nuėjo veltui ir man teks laukti “iPhone 14” arba, geriausiu atveju, “iOS 16”!