Powered by Wetter2.com

Muzika

April 18, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

“Netflix” į savo prenumeratas be papildomų išlaidų įtrauks mobiliuosius žaidimus

“Netflix” patvirtino, kad ketina įtraukti žaidimus į savo prenumeratos paketus be jokių papildomų išlaidų abonentams.

Antradienį paskelbdama apie savo pajamas “Netflix” investuotojams sakė, kad “manome, jog atėjo tinkamas laikas” sužinoti, kaip jos nariai vertina žaidimus. “Netflix” sakė investuotojams, kad yra “ankstyvojoje plėtros stadijoje” ir siekia remtis kai kurių savo interaktyvių pasiūlymų, tokių kaip “Black Mirror Bandersnatch” ir “Stranger Things”, sėkme.

“Netflix” sako, kad žaidimus laiko dar viena turinio kategorija, panašia į savo plėtrą į originalius filmus, animaciją ir nestandartinę televiziją. Geriausia tai, kad bendrovė patvirtino, jog žaidimai bus įtraukti į prenumeratą be jokių papildomų mokesčių.

“Netflix” taip pat patvirtino, kad pagrindinis jos žaidimų turinio dėmesys bus skiriamas mobiliesiems žaidimams, todėl ji, atrodo, eina “Apple Arcade” keliu. Kadangi “Netflix” gali pasigirti daugiau nei 209 milijonais mokamų prenumeratorių, turi didžiulę rinką, kurią gali bandyti išnaudoti, o jos didžiulė turinio biblioteka gerokai lenkia “Apple TV+”, nepaisant daug žadančios pastarosios gyvenimo pradžios.

“Netflix” nepateikė jokių papildomų duomenų apie tai, kada ji galėtų pradėti diegti žaidimus ir kokį turinį norėtų sukurti. Ji gali siekti įsigyti ir kuruoti esamus žaidimus (kaip “Apple arcade”) arba gali siekti pakartoti savo originalaus turinio sėkmę ateityje kurdama žaidimus.