Powered by Wetter2.com

Muzika

March 29, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Kada įvyks kitas “Apple” renginys? Štai ką žinome

“Apple” WWDC įvyko tik praėjusį mėnesį, bet mes jau ruošiamės technologijų milžinės rudens renginiui. Nors tiksliai nežinome, kada įvyks “Apple” rudens renginys (kuriame, be kita ko, turėtų būti pristatyti “iPhone 13” ir “Apple Watch 7”), spėjame, kad jis gali įvykti rugsėjo mėnesį.

Iki šiol “Apple” 2021 m. surengė du renginius. Pirmasis renginys įvyko balandžio mėnesį, kai išvydome naujus “iPad” atnaujinimus, spalvotus “iMac”, “AirTags” sekimo įrenginius, violetinį “iPhone 12” ir kt. (Čia rasite viską, ką “Apple” paskelbė pavasarį.) Tada, po dviejų mėnesių, vyko WWDC, kur pirmą kartą pamatėme “iOS 15”, “MacOS Monterey” (dar vadinamą “MacOS 12”), “WatchOS 8” ir “iPadOS 15”. Šiais metais iš “Apple” tikimės dar daug ko, įskaitant “iPhone 13”, “Apple Watch 7”, “AirPods 3”, “iPad Mini 6” ir dar kelis atnaujinimus.

Kada įvyks kitas “Apple” renginys? Tai gali būti rugsėjo pradžioje arba viduryje

Nors apie tikslią kito “Apple” renginio datą ir laiką nebuvo jokių oficialių ar neoficialių pranešimų, spėjame, kad rugsėjo pradžia arba vidurys būtų saugus variantas.

Paprastai “Apple” per metus surengia tris-keturis renginius: pavasario renginį, vasaros kūrėjų konferenciją ir dar vieną ar du renginius rudenį. Rudens renginiai paprastai planuojami rugsėjo ir spalio mėnesiais. Rugsėjo renginyje paprastai pristatomi nauji “iPhone” ir “Apple Watch” atnaujinimai, o spalio renginyje – “Mac” ir “iPad” kompiuteriai.

Nors nuo 2012 m., kai buvo pristatytas “iPhone 5”, “Apple” kasmet per rugsėjo renginį paskelbdavo apie naujausią “iPhone”, 2020 m. dėl gamybos vėlavimo per koronaviruso pandemiją šis modelis pasikeitė. Praėjusių metų rugsėjo mėnesio “Apple” renginyje buvo pristatyti “Apple Watch 6”, “Apple Watch SE” ir atnaujinti “iPad” modeliai – bet ne naujas “iPhone”. Tačiau vėliau bendrovė spalio mėn. atskleidė “iPhone 12”. Praėjusių metų rudens “Apple” renginys dėl pandemijos taip pat vyko tik internetu. Tiesioginę transliaciją buvo galima stebėti bendrovės interneto svetainėje.

Tačiau šiais metais tikimasi, kad “Apple” grįš prie įprasto grafiko. CNET gilinosi į “Apple” renginių tvarkaraštį dar 2018 m. ir pateikė įtikinamą Darbo dienos hipotezę, apie kurią daugiau galite paskaityti čia. Pažvelgus į 2021 m. kalendorių, Darbo dienos taisyklė žymėtų rugsėjo 8 d. kaip kitą “Apple” renginį, tačiau iki vėlesnio laiko to tikrai nesužinosime. Vis dėlto žinome, kad “Apple” mėgsta rudens renginius rengti antradienį arba trečiadienį.

Laukiami nauji “Apple” produktai: “iPhone 13”, “Apple Watch 7”, “AirPods 3”, naujas “iPad Mini” ir dar daugiau

“Apple” per ankstesnius 2021 m. renginius jau pristatė daugybę aparatinės ir programinės įrangos atnaujinimų, tačiau dar yra keletas dalykų, kuriuos technologijų milžinė turėtų paskelbti rudenį. Tai – “iPhone 13”, “Apple Watch 7”, “Airods 3”, “iPad Mini 6”, didesnis “iMac” su “Apple” M1 lustu, prieinamesnis “Apple Display”, naujas “MacBook Pro” ir “Mac Pro” su, kaip spėjama, atnaujintu “Apple” M1 lustu. Taip pat laukiame “Apple” konkurento “Amazon Echo Show”, garso juostos su integruota “Apple TV” ir “Apple AR/VR” ausinių.

“iPhone 13

Pasak analitiko Ming-Chi Kuo, kalbama, kad “iPhone 13” bus keturi telefonai: “iPhone 13”, “iPhone 13 Mini”, “iPhone 13 Pro” ir “iPhone 13 Max”. Nors oficialių žinių apie “iPhone 13” išleidimo datą nėra, spėjame, kad naujasis “Apple” “iPhone” gali pasirodyti rugsėjį su nauju dizainu, patobulintomis kameromis, baterija ir specifikacijomis.

Apple Watch 7

Naujos kartos “Apple” dėvimojoje apyrankėje gali būti keletas naujų pagrindinių funkcijų, pavyzdžiui, aptakus, plokščiais kraštais pakeistas dizainas, patobulintas baterijos veikimo laikas ir galimas gliukozės kiekio kraujyje stebėjimo jutiklis. Į “Apple Watch 7” bus įdiegta “WatchOS 8”, kuri buvo pristatyta WWDC konferencijoje.

AirPods 3

Remiantis ankstesniu “Bloomberg” pranešimu, “Apple” “AirPods” gali būti atnaujintos dar šiais metais. Gandai rodo, kad “AirPods 3” turės panašias funkcijas kaip ir “AirPods Pro”, pavyzdžiui, erdvinio garso palaikymą, trumpesnį kotelį, keičiamus antgalius ir mažesnį įkrovimo dėklą.

iPad Mini 6

Kiti “Apple” planšetiniai kompiuteriai, įskaitant “iPad”, “iPad Air” ir “iPad Pro”, šiais metais jau buvo atnaujinti, todėl lieka tik “iPad Mini”. Pasak “Bloomberg” atstovo Marko Gurmano, 2021 m. rudenį “iPad Mini” dizainas turėtų būti atnaujintas.

Nauji MacBook Pro, Mac Pro, Mac Mini, iMac ir Apple Display

Praėjusiais metais “Apple” paskelbė, kad gamins savo lustą, vadinamą M1, skirtą “Mac” kompiuteriams. Nuo tada buvo spėliojama, kad “Apple” netrukus gali paskelbti apie naują savo procesoriaus versiją, skirtą naujajam “MacBook Pro” arba “Mac Pro”.

Anksčiau “Apple” taip pat paskelbė apie naują “iMac” kompiuterį su M1 procesoriumi, tačiau tai buvo tik mažesnis 24 colių modelis. Agentūra “Bloomberg” pranešė, kad “Apple” rengia tiek “Mac Mini”, tiek 27 colių “iMac” procesorių atnaujinimus.

Gali būti, kad “Apple” taip pat dirba prie prieinamesnės savo “Pro Display XDR” ekrano, kuris iš pradžių buvo išleistas 2019 m., versijos. Sausį “Bloomberg” pranešė, kad “Apple” “ankstyvoje stadijoje” kuria pigesnį monitorių.

“Apple Echo Show” konkurentas, “Soundbar” su “Apple TV” ir AR/VR ausinėmis

Šiais metais galime pamatyti keletą visiškai naujų “Apple” įrenginių. Tai gali būti “Apple” konkurentas “Amazon Echo Show”, kuris sujungtų pradinio lygio “iPad” su garsiakalbiu, garso juostą su integruota “Apple TV”, panašią į “Roku” garso juostą, ir “Apple” AR/VR ausines.

Kol “Apple” neišsiuntė oficialių kvietimų į rudens renginį, galime tik spėlioti. Tačiau šią istoriją atnaujinsime, kai pasirodys naujų užuominų ir gandų. Tuo tarpu čia rasite, kaip “iPhone 13” galėtų būti lyginamas su “iPhone 12”, ar vis dar verta pirkti “iPhone 12” arba “iPhone 11” ir viską, kas bus įdiegta “iOS 15”. Be to, kodėl šiame sąraše nėra “iPhone SE 3”?