Powered by Wetter2.com

Muzika

March 29, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

“Zoom” siūlo programėlių parduotuvę su komandos formavimo žaidimais

“Zoom” integruoja trečiųjų šalių programėles į savo vaizdo konferencijas, nes siekia išlikti lyderiu pasaulyje po pandemijos.


Bendrovė tikisi, kad programėlių įtraukimas “padarys susirinkimus įdomesnius, produktyvesnius ir iš tikrųjų dar linksmesnius”.


“Zoom” tikisi, kad ateityje bus dirbama mišriai, ir tikisi išlaikyti 300 mln. kasdienių susitikimų dalyvių.
Ekspertai teigia, kad ji taip pat nori konkuruoti su tokiais konkurentais kaip “Microsoft Teams”.


“Zoom” jau turi rinką, kurioje yra 1 500 programėlių, tačiau jas reikia atsisiųsti ir pridėti prie susitikimų atskirai. Pradedant veiklą bus galima naudotis 50 programėlių, įskaitant susitikimų planavimo programėlę “Asana” ir “Dot Collector”, kuri leidžia realiuoju laiku teikti atsiliepimus ir vykdyti apklausas.


Interviu BBC “Zoom” programų produkto vadovas Rossas Mayfieldas paaiškino, kaip jis įsivaizduoja programėlių naudojimą “Zoom”:

“Programėlių naudojimas tokiems dalykams, kaip užrašų darymas, baltos lentos naudojimas, veiksmų elementų registravimas ir užduočių valdymas, kad taptumėte produktyvesni.”


Be darbo, jis įsivaizduoja, kad programėlės “apima vaizdo žaidimus, atsitiktinius žaidimus, šaradas, stalo žaidimus, kortų žaidimus ir panašius dalykus, kaip būdą žaisti su draugais ir šeima”.


Jis pridūrė: “Žaidimų kūrėjai iš tikrųjų kuria žaidimus, skirtus komandos formavimo pratyboms, ledlaužiams ir socialinio ryšio palaikymui besikeičiančiame pasaulyje.”

Kol kas neaišku, kiek žmonių ir toliau naudosis “Zoom” ir panašiomis vaizdo konferencijų paslaugomis, nes pasaulis po Covid-19 krizės toliau švelnina uždarymą.

Įmonė, kurios veikla sparčiai augo dėl pandemijos, neseniai paskelbė apie 14,7 mlrd. dolerių (10,7 mlrd. svarų sterlingų) vertės skambučių centro operatoriaus “Five9”, veikiančio debesų kompiuterijos pagrindu, įsigijimą. Ji teigė, kad tikisi, jog šiais metais pardavimai padidės daugiau nei 40 % ir sieks daugiau nei 3,7 mlrd. dolerių (2,66 mlrd. svarų sterlingų).


Bendrovės “Zoom” vadovas Ericas Yuanas anksčiau yra sakęs, kad yra įsitikinęs, jog po pandemijos pasaulyje ir toliau bus taikomas hibridinis darbo modelis.


J. Mayfieldas pakartojo šią nuomonę: “Pasaulis, į kurį grįžtame, yra hibridinė darbo vieta, mes ir toliau turėsime palaikyti nuotolinį ryšį su žmonėmis, tai nebus tik tie patys žmonės tame pačiame biure, darantys tuos pačius dalykus.”


Jis apibūdino tai, ką pavadino “antruoju “Zoom” skyriumi”, kai įmonė transformuojasi “iš “žudikiškos programos į platformą, kuri tampa naudingesniu būdu” įsitvirtinusi žmonių gyvenime.


“CCS Insight” analitikas Benas Vudas (Ben Wood) apie šį žingsnį pasakė: “Vaizdo konferencijų platformų kova intensyvėja, nes “Microsoft Teams” ir toliau vis labiau tobulėja.


“Zoom”, dar 2020 m. spalį paskelbusi apie gausybę programėlių, nori suteikti platformai daugiau vertės, o programėlių partnerystė yra greitas laimėjimas, kurį įvertins daugelis naudotojų.”