Powered by Wetter2.com

Muzika

March 29, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

“Google” tyliai atnaujino “Android” atsarginių kopijų sistemą

Panašu, kad “Google” užkulisiuose atnaujino telefono atsarginių kopijų kūrimo sistemą į gerokai patobulintą versiją. Atnaujinimą, pavadintą “Backup by Google One”, pirmą kartą atskleidė “9to5Google” ir, nepaisant to, kad pati “Google” neskelbia daug informacijos, jis pakeičia esamą telefono atsarginių kopijų sistemą. Mes susisiekėme su “Google”, kad gautume daugiau informacijos ir sužinotume, kada tai gali būti įdiegta visiems, ir atnaujinsime šį straipsnį su šia informacija, nors pranešama, kad ji bus įdiegta “per artimiausias savaites”.

Jums nereikės nieko daryti, kad gautumėte šį atnaujinimą; tiesiog stebėkite, ar telefono nustatymuose atsarginės kopijos pakeistos į “Google One” atsargines kopijas. Kai šis pakeitimas įvyks, galėsite išsamiau pasirinkti telefono elementus, kurių atsargines kopijas norite kurti, įskaitant MMS ir SMS žinutes. Anksčiau tokie elementai kaip MMS, nuotraukos, vaizdo įrašai ir ekrano užsklandos būdavo sinchronizuojami naudojant kitą programą, priklausomai nuo to, kokį telefoną naudojote. Daugelis geriausių “Android” telefonų jau leidžia tai daryti, tačiau dabar tai padaryti paprasčiau nei bet kada anksčiau.

Dabar, kai ši sistemos lygmens atsarginių kopijų kūrimo programa tvarko viską, galite lengviau valdyti visus elementus, kurių atsargines kopijas norite kurti iš vienos paprastos sąsajos. Visas elementų, kuriuos dabar tvarkys “Google One” atsarginės kopijos, sąrašas apima programėlių duomenis, skambučių istoriją, įrenginio nuostatas, žinutes (SMS ir MMS), “Wi-Fi” slaptažodžius, ekrano užsklandas, sistemos nustatymus, pavyzdžiui, ekrano ryškumą, nuotraukas, vaizdo įrašus ir kt.

Nepaisant pavadinimo, “Backup by Google One” nereikalauja “Google One” prenumeratos. Veikiau tai yra visiškas esamos atsarginių kopijų sistemos, integruotos į visus “Android” telefonus, pakeitimas, skirtas svarbių duomenų atsarginėms kopijoms į “Google” paskyrą kurti. Vartotojai, nemokantys už “Google One” prenumeratą, vis tiek turės visų duomenų atsargines kopijas – jiems tiesiog reikės įsitikinti, kad naujosios atsarginių kopijų papildymai neužpildo 15 GB debesijos saugyklos, kurią nemokamai gaunate iš “Google”.