Powered by Wetter2.com

Muzika

March 29, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Kaip perkelti failus iš “Android” telefono į “Mac

“Android File Transfer” yra “Google” sukurta programa, skirta padėti perkelti failus iš “Android” telefono į “Mac” kompiuterį. “Windows” kompiuteryje tai paprasta “plug-n-play” procedūra. Tačiau jei nesinaudojate viena geriausių debesijos paslaugų, dėl “macOS” prigimties reikia atskiros programos failams perkelti.

Kaip perkelti failus iš “Android” telefono į “Mac

  1. Nueikite į www.android.com/filetransfer.
  2. Spauskite “Download now”

3. Pasirinkite vietą, iš kurios norite atsisiųsti failą. Spustelėkite Išsaugoti. Baigę atsisiuntimą, dukart spustelėkite failą.

4. Vilkite “Android” failų perdavimo piktogramą į aplanką “Applications”.

5. Baigę diegimą, turėsite programėlę. Norėdami paleisti programą, spustelėkite “Android File Transfer” programų aplanke.

6. Gali būti paklausta, ar norite atidaryti iš interneto atsisiųstą programą. Spustelėkite Atidaryti.

Atidarę programą “Mac” kompiuteryje, turėsite įsitikinti, kad telefone nustatyta failų perkėlimo funkcija. Tiesą sakant, “Android File Transfer” greičiausiai jums pasakys, kad reikia tai padaryti. Paprasčiausias būdas tai padaryti – perbraukti žemyn pranešimų šešėlį.

  1. Bakstelėkite pranešimą su užrašu “Touch for more options“.

2. Spauskite “Transfer files

Kai tai padarysite, tikriausiai turėsite iš naujo paleisti “Android” failų perkėlimo programą. Kai tai padarysite, jums bus parodytas failų sąrašas. Toliau viskas paprasta. Vilkite visus norimus failus iš “Android” įrenginio į “Mac” kompiuterį ir viskas paruošta.

Baigę tiesiog atjunkite telefoną nuo elektros tinklo. Tikimės, kad viskas vyko labai sklandžiai.

Kaip šalinti “Android” failų perkėlimo trikdžius

Kai kuriuose telefonuose programėlė veikia geriau nei kituose. Paprastai, kai pirmą kartą prijungiate telefoną, programėlė įsijungia ir praneša, kad negali prisijungti prie telefono. Perjungus telefoną į failų perdavimo režimą, paprastai reikia uždaryti ir vėl paleisti “Android File Transfer”. Kartais teks uždaryti “File Transfer”, tada perjungti telefono režimą ir vėl paleisti. Kartais reikės atjungti telefoną nuo elektros tinklo. Tikrai nėra jokio paaiškinimo, kas veikia, o kas ne, todėl, beje, Jerry apie šią programą rašė prieš penkerius metus. Kartais telefoną perjungus į failų perkėlimo režimą ir iš naujo paleidus programėlę, viskas pavyksta. Nenorime jūsų taip palikti, bet, deja, ši programėlė yra tokia bloga.