Powered by Wetter2.com

Muzika

April 25, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

“1Password” pritraukė 100 mln. dolerių finansavimą, pagrįstą 2 mlrd. dolerių įvertinimu, kad galėtų tęsti įmonių plėtrą

“1Password” jau daugiau nei dešimtmetį yra mėgstamiausia “Mac” ir “iOS” naudotojų programinė įranga. Aš asmeniškai naudoju jį nuo pirmųjų “OS X” versijų. Šiandien bendrovė paskelbė pritraukusi 100 mln. dolerių naujo finansavimo, pagrįsto 2 mlrd. dolerių įvertinimu.

Pirmą kartą apie tai pranešė “Venture Beat”, finansavimo raundui vadovavo “Accel”. “1Password” jau yra pelninga, nes padvigubino mokančių verslo klientų skaičių iki 90 000, o jos metinės pasikartojančios pajamos ARR siekia 120 mln. dolerių. 2019 m. “1Password” iš “Accel”, “Slack” (per “Slack Fund”) ir “Atlassian” įkūrėjų pritraukė 200 mln.

“Tiek didelės, tiek mažos įmonės buvo priverstos per vieną naktį pradėti dirbti nuotoliniu būdu”, – “VentureBeat” sakė Shineris. “Šis perėjimas reiškė, kad įmonės, kurių dauguma buvo įpratusios prie centralizuoto biuro, staiga turėjo padėti darbuotojams, naudojantiems savo įrenginius namuose, savo pačių potencialiai nesaugiuose tinkluose. Kartu su nuotoliniu hibridiniu perėjimu paplito SaaS įrankiai, padedantys žmonėms ir komandoms išlaikyti produktyvumą. Daugelis šių įrankių naudojami siekiant padėti konkrečioms komandoms spręsti konkrečias problemas, o tai reiškia, kad visoje organizacijoje gali būti šimtai skirtingų programinės įrangos produktų, kuriems reikia unikalių prisijungimų ir prieigos.”

“1Password” taiko įvairias autentifikavimo be slaptažodžio formas, įskaitant glaudžią integraciją su “touch ID” ir “Face ID”, kad “macOS” ir “iOS” naudotojai galėtų atrakinti “1Password”. Įmonėms toliau plečiant programinės įrangos kaip paslaugos (SaaS) produktų naudojimą, “1Password” pasinaudos šiuo finansavimo etapu, kad užsitikrintų didelę 1,3 mlrd. dolerių vertės slaptažodžių valdymo pramonės dalį. Dėl perėjimo prie nuotolinių įmonių įmonės tapo dar labiau pažeidžiamos dėl “phishing” atakų ir slaptažodžių pažeidimų, o “1Password” siūlo daug privalumų įmonėms, pradedant mažomis komandomis ir baigiant didelėmis “Fortune 100” sąrašo įmonėmis.

“Atidžiai stebime erdvę be slaptažodžių ir jos vystymąsi per ateinančius metus, tačiau nepriklausomai nuo to, kas bus ateityje, mes būsime pasirengę padėti savo klientams jaustis kuo saugiau ir privačiau”, – sakė jis.

Liepos mėn. pradžioje “1Password” pristatė naują API, kuri leidžia įmonėms integruoti “1Password” į saugumo informacijos ir įvykių valdymo įrankius, pvz., “Splunk”.