Powered by Wetter2.com

Muzika

April 25, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

“Netflix” taip nori naujų serialų, kad pritaiko “Twitter” paskyras

Ne paslaptis, kad pastaruoju metu “Netflix” produkcija sumažėjo. Į kairę, į dešinę ir į vidurį atšaukiamos laidos, o kiekvieną savaitę pasirašoma vis daugiau visiškai keistų projektų. Naujausias transliuotojo pranešimas rodo, kad ši tendencija išliks ir toliau.

“Netflix” patvirtino, kad kitas animacinis suaugusiųjų komedijos serialas bus paremtas populiaria “Twitter” paskyra, pavadinta “Chicago Party Aunt”, pagal kurią bus pavadintas ir serialas, ir bus skirtas disfunkciniam veikėjos Diane Dunbrowski gyvenimui.

Parodijuojamoje paskyroje, kuri priklauso Chrisui Witaske’ui ir gali pasigirti 45 000 sekėjų, Čikagos (Ilinojaus valstija) miesto gyvenimas komentuojamas Dunbrowski, sunkiai vakarėliuose besilankančios vidutinio amžiaus moters, akimis.

“Čikagos vakarėlių teta” debiutuos kaip 16 pusvalandžio trukmės epizodų, o komikė Lauren Ash įgarsins Dianą. Kartu su Ash vaidins ir Rory O’Malley, RuPaul Charles, Jill Talley, Ike Barinholtz, Jon Barinholtz, Da’Vine Joy Randolph ir Katie Rich.

Kol kas nežinoma, ką serialas apims, tačiau galima spėti, kad epizodiškai atkursime Dianos tviterio nuotykius mieste, tarp kurių yra ir apšnerkštų restoranų patirtis bei problemiški santykiai.

Veikėjų sąrašas taip pat patvirtina, kad pasirodys Diane sūnėnas (Danielis), sesuo (Bonnie) ir konkuruojantis verslo savininkas (Gideonas), o serialo animaciją kurs “Big Mouth” prodiuseris Titmouse.

Analizė: “Netflix” sėkmė ar nesėkmė?

Atsižvelgiant į neabejotinai kairiojo sparno įkvėpimo šaltinį, lengva atmesti “Čikagos vakarėlių tetą” kaip “Netflix” smūgį dar prieš pasirodant pirmajam epizodui.

Tačiau nors tiesa, kad pastaruoju metu šio transliuotojo biblioteka nukentėjo, jo animacinių laidų kolekcija visada buvo pranašesnė, palyginti su kitų srautinių transliacijų konkurentų, tokių kaip “Amazon Prime Video” ir “Apple TV Plus”, produkcija.

BoJack Horseman, F is for Family ir minėtasis Big Mouth pastaraisiais metais susilaukė kultinio populiarumo, todėl nėra jokios priežasties, kodėl Čikagos vakarėlių teta negalėtų prilygti šiai sėkmei.

Kadangi Witaske, pirminis paskyros savininkas, taip pat yra laidos kūrėjas, atrodo, kad serialas išliks kuo ištikimesnis savo jau dabar populiariai pradinei medžiagai – taigi bent jau esami “Čikagos vakarėlių tetos” gerbėjai turėtų būti patenkinti.

Serialo premjera “Netflix” eteryje įvyks rugsėjo 17 d.