Powered by Wetter2.com

Muzika

April 25, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Šis krepšinio treneris ką tik įrodė, kodėl “Apple” mėgsta žaliojo burbulo stigmą

Tai sena kaip pasaulis istorija, arba bent jau sena kaip šiuolaikiniai išmanieji telefonai.Grupė draugų su “iPhone” telefonais pradeda grupinį pokalbį, tačiau pastebi, kad vieno iš jų pokalbio burbuliukai nerodomi tinkama spalva. Tai, kas iš pradžių buvo sukurta kaip būdas lengvai nustatyti, kada “iMessage” bus galima naudotis visomis pokalbių funkcijomis, greitai tapo visuomenės stigma. Kaip rašoma “Insider” pranešime, “Android” gėdinimo stigma pasiekė NBA, kur tuometinis Milvokio “Bucks” treneris Jasonas Kiddas nubaudė visą komandą, nes vienas žaidėjas turėjo “Android” telefoną.

“Insider” teigia, kad ištraukoje iš būsimos Mirin Fader knygos “Giannis: The Improbable Rise of an NBA MVP” (Giannis: neįtikėtinas NBA MVP iškilimas) šis scenarijus pateikiamas kaip pavyzdys, koks “kietas treneris” buvo Kiddas. Pranešama, kad Kidas bausdavo visą komandą už vieno žaidėjo klaidas, taip bandydamas užtikrinti grupės vienybę. Šiuo konkrečiu atveju 2014 m. dėl vieno žaidėjo “Android” telefono komandos grupiniame pokalbyje pasirodydavo žali burbuliukai, kai jis ką nors įvesdavo.

Tie žali burbuliukai, matyt, taip žeidė Kido psichiką, kad jis privertė komandą apvažiuoti ratą dėl šio žaidėjo klaidos, motyvuodamas tuo, kad komanda nėra vieninga, nes visi nenaudoja “iPhone”. Čia daroma prielaida, kad žaidėjas tikriausiai išėjo ir nusipirko “iPhone”, kad nuramintų savo komandą. Matyt, Kiddas arba nesuprato, kad yra kelios “iMessage” alternatyvos, kurios galėjo lengvai apsaugoti komandą nuo kivirčų dėl nereikšmingų dalykų, arba jam tai tiesiog nerūpėjo. Bet kokiu atveju, jis nėra vienišas su savo mintimis.

Per daugelį metų kilo daug painiavos dėl to, kuri žinučių siuntimo platforma yra geriausia. Nesvarbu, ar tai būtų diskusija RCS vs. SMS vs. “iMessage” dėl integruotų žinučių siuntimo programėlių, ar kurią trečiosios šalies programėlę rinktis, žinučių siuntimas jau daugelį metų yra pernelyg painus “Android” naudotojų pokalbis.

Tuo tarpu “Apple” 2011 m. sukūrė “iMessage” ir toliau kaupė šios platformos gerbėjus, palikdama tokius operatorius kaip “AT&T” ir “Verizon”, kad šie rinktųsi ir bandytų dirbti kartu – o tai nė vienam iš operatorių nėra gerai žinoma – kuriant įtikinamą alternatyvą “Android” naudotojams. Sėkmės visiems “Android” naudotojams Dalaso “Mavericks” komandoje, kurioje Kiddas šiuo metu užima vyriausiojo trenerio vietą! Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)