Powered by Wetter2.com

Muzika

April 19, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

“DxOmark” davė “Huawei P50 Pro” kameroms kol kas aukščiausią įvertinimą

Kaip įprasta atliekant fotoaparatų apžvalgas, “DxOMark” pavyko pateikti išsamią ką tik pristatyto “Huawei P50 Pro” fotoaparato apžvalgą netrukus po telefono pristatymo. Naujausiam P serijos flagmanui be didelės nuostabos pavyko surinkti 144 taškus, o tai jam suteikia pirmąją vietą bendroje išmaniųjų telefonų kamerų klasifikacijoje. Priekinė 13 MP asmenukių kamera taip pat padarė įspūdį ir “Huawei” pelnė dar vieną pirmąją vietą – 106 balai.

“DxO” giria 50 MP pagrindinį jutiklį ir 40 MP monochromatinį modulį, kurie P50 Pro užtikrina geriausias savo klasėje tikslias spalvas, platų dinaminį diapazoną ir puikų smulkių detalių perteikimą. 64 MP periskopo priartinti kadrai taip pat įspūdingi – geriausiai klasėje išsaugomos detalės, mažai triukšmo ir platus dinaminis diapazonas. Naktinės nuotraukos buvo dar viena stiprioji pusė, pasižyminti puikia ekspozicija, greitu automatiniu fokusavimu ir įmantriu odos atspalvių išsaugojimu, nors šioje srityje “Mate 40 Pro+” vis tiek buvo geresnis.

Vaizdo įrašai taip pat pasižymi gera bendra ekspozicija ir dinaminiu diapazonu bei stabiliu automatinio fokusavimo veikimu. Keletas trumpų pastabų apie asmenukių kameros veikimą. Nuotraukos pasižymėjo mažu triukšmo lygiu, išlaikė didelį detalumo lygį tiek patalpoje, tiek dienos šviesoje ir pasižymėjo veiksmingu vaizdo stabilizavimu. Daugiau apie P50 Pro kameros veikimą galite paskaityti naudodamiesi toliau pateiktomis nuorodomis.