Powered by Wetter2.com

Muzika

April 10, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

“Google Pixel Fold” gali būti sulankstomas “Pixel 6”

Nors “Google” atskleidė daug apie “Pixel 6” ir “Pixel 6 Pro”, ji iki šiol nieko nepasakė apie “Pixel Fold”, nepaisant to, kad buvo daug gandų, kad šiais metais bus sulankstomas. Tačiau nors “Google” kol kas tyli, jos kodas – ne, nes atrodo, kad “Android 12 beta” kode buvo rasta informacijos apie “Pixel Fold”.

Modderis cstark27 rado nuorodą į penkis skirtingus “Google” įrenginius kodiniais pavadinimais Oriole, Raven, Passport ir Slider, o penktasis pavadinimas šiuo metu nežinomas. Pirmieji du iš jų yra “Pixel 6” ir “Pixel 6 Pro” kodiniai pavadinimai, o “Passport”, kaip spėjama, yra “Google Pixel Fold” kodinis pavadinimas, ir nesame tikri, kas yra “Slider”.

Bet kokiu atveju visi šie pavadinimai minimi ryšium su “Samsung” modemu, įvardytu kaip “g5123b”. Nors tai savaime daug nepasako, tikėtina, kad jei šie telefonai turi bendrą modemą, jie taip pat turi bendrą mikroschemų rinkinį – tai reiškia, kad “Google Pixel Fold” gali turėti “Tensor” mikroschemų rinkinį, kuris jau patvirtintas “Pixel 6” serijai.

Šis mikroschemų rinkinys skirtas dirbtinio intelekto ir mašininio mokymosi procesams paspartinti, o tai gali būti naudinga kameroms, kalbos atpažinimui ir kt. Jis taip pat turi “daugiausiai aparatinės įrangos saugumo sluoksnių bet kuriame telefone”. Taigi tai skamba daug žadančiai.

Jei “Pixel Fold” iš tiesų turi šį mikroschemų rinkinį (o tai tikėtina remiantis šiais įrodymais, ypač jei telefonas pasirodys netrukus, kaip kalbama), yra didelė tikimybė, kad jis taip pat gali turėti tas pačias kameras kaip ir “Pixel 6” arba “Pixel 6 Pro”, atsižvelgiant į tai, kad šis mikroschemų rinkinys suderintas taip, kad kuo geriau išnaudotų šias fotokameras.

Tai reikštų, kad fotoaparatas turi du arba tris objektyvus: pagrindinį, itin platų ir galbūt teleobjektyvą (4 kartus optiškai priartinantį). Nors tikslios šių kamerų specifikacijos, jau nekalbant apie jų veikimą, nepatvirtintos, “Google” paprastai gerai sekasi fotografuoti, todėl tikimės gerų dalykų. Nors kol kas nėra jokių garantijų, kad “Pixel Fold” turės tokį derinį.

“Pixel Fold” gali būti slapta “Google” žvaigždė

“Google” neseniai priėmė keistą sprendimą atskleisti daugelį “Pixel 6” serijos telefonų funkcijų, nors telefonai bus visiškai paskelbti tik vėliau šiais metais. Tai atrodė keista, tačiau to priežastis gali būti “Google Pixel Fold”.

Jei “Pixel Fold” bus pristatytas šiais metais, tuomet būtų prasminga jį pristatyti tuo pačiu metu kaip ir “Pixel 6” asortimentą, o iš anksto atskleidus daug informacijos apie šiuos telefonus, daugiau laiko bus galima skirti “Fold” ir padaryti jį šou žvaigžde.

Vis dar nesame visiškai tikri, kad “Pixel Fold” bus pristatytas šiais metais, nes “Google” apie tai nutylėjo. Tačiau šis nutekėjimas ir kiti rodo, kad tai gali būti padaryta, ir tai tikrai suteikia daugiau prasmės keistai “Google” pranešimų strategijai.

Jei netrukus pamatysime “Pixel Fold”, jis gali turėti rimtą konkurenciją su “Samsung Galaxy Z Fold 3” ir “Samsung Galaxy Z Flip 3”, tačiau jei prie jo bus prijungtas naujas “Google” fotoaparatų rinkinys, jis gali turėti bent jau fotografijos pranašumą.