Powered by Wetter2.com

Muzika

March 29, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

“Bethesda” dar kartą išleidžia “Skyrim”, šį kartą “Xbox Series X|S” ir PS5

Taip, tikrai. Per “QuakeCon 2021” “Bethesda Game Studios” paskelbė apie jubiliejinį “The Elder Scrolls V: Skryim” leidimą. Žaidėjai, turintys “Skyrim Special Edition”, gaus nemokamą atnaujinimą į atitinkamas “Xbox Series X”, “Xbox Series S” arba PS5 dabartinės kartos žaidimų versijas. O ir “Bethesda” į jubiliejinį leidimą kartu su daugiau nei 500 “Creation Club” turinio dalių įtraukė žvejybą.

Neseniai “Microsoft” įsigijo “Bethesda” patronuojančiąją bendrovę “ZeniMax Media”. Nors ne visi žaidimai bus išskirtiniai, daugelis jų bus išskirtiniai, įskaitant kitą didelį Bethesda Game Studios vaidmenų žaidimą, mokslinės fantastikos žaidimą Starfield. Šiuo metu planuojama, kad “Starfield” pasirodys 2022 m. lapkričio 11 d., praėjus lygiai 11 metų nuo pirmojo “Skyrim” pasirodymo.

Kiti būsimi “Bethesda Softworks” žaidimai, pasirodysiantys tik “Xbox” platformoms, yra “Redfall” – vampyrų medžioklės žaidimas, kurį sukūrė “Arkane Austin”.

The Elder Scrolls V: Skyrim yra vienas geriausiai parduodamų visų laikų vakarietiškų vaidmenų žaidimų, kurio parduota gerokai daugiau nei 30 mln. kopijų, kaip vienas geriausių Xbox žaidimų.

Per “QuakeCon 2021” parodą “Bethesda” taip pat paskelbė apie naują originaliojo “Quake” portą, kurį dabar galima įsigyti “Xbox”, “PlayStation”, asmeniniams kompiuteriams ir “Nintendo Switch”.