Powered by Wetter2.com

Muzika

April 19, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

“Pixelmator Pro” gavo didžiulį PSD atnaujinimą

naujoji “Pixelmator Pro” versija – tai didžiulis PSD našumo atnaujinimas, skirtas nuotraukų redagavimui visuose geriausiuose “Apple Mac” kompiuteriuose.

2.1.3 versijoje “smarkiai patobulintas PSD palaikymas”, t. y. programos dalis, kurioje tvarkomi PSD failai, įskaitant skaitymą, atidarymą ir rašymą:

Pirmiausia, kas yra PSD variklis? Taip vadiname programos dalį, kuri tvarko PSD failų skaitymą, atidarymą ir rašymą – trumpai tariant, viską, kas susiję su PSD. Ją visiškai perrašėme iš naujo, kad būtų greitesnė, saugesnė (be avarijų!) ir daug pažangesnė.

Tai buvo tikrai didelis projektas, kurį užbaigti mums prireikė beveik metų. Šauni pastaba: šio projekto skaitymo ir rašymo daliai naudojome “Rust” programavimo kalbą. Be to, labai gilinomės į patį PSD formatą ir daug geriau jį supratome, turime fantastišką vidinę dokumentaciją ir puikų pagrindą dar daugiau patobulinimų ateityje.

Dabar “Pixelmator Pro” palaiko PSD figūras kaip vektorines figūras, nebeatidarinėdama jų kaip vaizdo sluoksnių. Kiti patobulinimai apima PSB failų, sluoksniuotų TIFF failų ir kitų failų palaikymą, taip pat optimizavimą imant PSD iš “Apple Pro” programų, tokių kaip “Final Cut Pro” ir “Motion”.

Praėjusiais metais “Pixelmator” buvo atnaujinta dėl palaikymo su “Apple” siliciu, todėl labai pagerėjo našumas naudojant tokius įrenginius kaip 13 colių “MacBook Pro” su M1 ir “MacBook Air” su M1. Viską, kas nauja naujausioje versijoje, galite pamatyti čia.