Powered by Wetter2.com

Muzika

March 28, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

“Duolingo” prideda šeimos planą ir naujus būdus mokytis nelotyniškų rašmenų

Virtualioje “Duolingo” konferencijoje bendrovė paskelbė, kad į savo programėlę įtrauks šeimos planą, taip pat naujus žaidimus ir galvosūkius, padėsiančius mokytis kalbų, kuriose naudojami ne lotyniški rašmenys, pavyzdžiui, japonų ar arabų. Viena iš pagrindinių naujovių – kai kurių kalbų skirtukas, kuriame naudotojams rodomas abėcėlės raidžių tinklelis ir jų skleidžiami garsai. (Jei esate “Android” naudotojas, ši funkcija gali būti pažįstama, nes ji jau buvo prieinama šioje platformoje, bet dabar ji bus įdiegta “iOS” ir žiniatinklyje).

Šeimos planas suteiks šešiems asmenims (abonentui, kuris tampa šeimos vadovu, ir dar penkiems asmenims) “Duolingo Plus” privalumus, į kuriuos įeina reklamos nebuvimas, neribotas skaičius širdelių, meistriškumo viktorinos ir kt. Jis kainuoja 120 USD per metus, o tai nėra blogai, palyginti su individualiu “Plus” planu, kuris kainuoja 80 USD per metus, kai mokama kasmet, arba 12,99 USD per mėnesį, nors šeimos plane nėra mėnesinio mokėjimo galimybės.

“Duolingo” teigia, kad galimybė bakstelėti ant simbolių ir išgirsti jų garsus bus įdiegta tokiose kalbose kaip korėjiečių, rusų, ukrainiečių, graikų, arabų, hindi, hebrajų ir naujai pridėtoje jidiš (japonų kalba kai kurias funkcijas turi jau keletą mėnesių). Be lentelės, bus ir pamokų, o kai kuriose kalbose bus žaidimų, kuriuose reikės atsekti nelotyniškus simbolius arba net sudėlioti simbolį kaip dėlionę.

Logiška, kad “Duolingo” prideda šeimos mokėjimo planą, kurio ne kartą prašė naudotojai, ir naujų priežasčių naudotis programėle, nes liepos pabaigoje įmonė tapo vieša. Tačiau kaip žmogus, kuriam teko atsisakyti bendrovės rusų ir japonų kalbų pamokų, vertinu papildomas rašmenų, kuriuos man sunkiai sekėsi išmokti, pamokas.