Powered by Wetter2.com

Muzika

March 29, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Išleista “Windows Terminal Preview 1.11”, kurioje gausu funkcijų ir patobulinimų

Išleista “Windows” terminalo peržiūra 1.11. Prieš patekdama į mažmeninę prekybą, ji pereis “Windows Insider” programą. Štai ko galite tikėtis naujausioje peržiūros versijoje.

  • Akrilinė antraštės juosta
  • Papildoma funkcija: Minimizuoti į sistemos dėklą
  • Intensyvaus teksto stiliaus išvaizdos parinktys
  • Šrifto funkcijos ir ašys\
  • Vilkimo ir nuleidimo kelias mygtuku “
  • Numatytojo terminalo elgesio pakeitimai
  • Skydelio funkcionalumo patobulinimai


Patobulinimų skydeliuose yra daug. Galite naudoti komandų paletę arba komandą “movepane”, kad perkeltumėte skydelius, sukeistumėte dviejų skydelių vietas skirtukuose ir padalytumėte skirtukus į naujus skydelius. Tai visi skydelio funkcionalumo veiksmai, su kuriais galite dirbti.

Šioje versijoje taip pat yra daugybė ištaisytų klaidų ir patobulinimų, įskaitant dinamiškai generuojamą profilio ištrynimą, galimybę naudoti sc() ir vk() klavišų susiejimui ir daugybę kitų dalykų. Visą sąrašą galite pamatyti “Microsoft” tinklaraščio įraše, kuriame skelbiama apie išankstinę versiją.

“Microsoft” savaitė, kalbant apie išankstines versijas, yra įtempta. Ji ne tik išleido “Terminal Preview 1.11”, bet ir išleido komercines “Windows 11” ir “Windows 10” versijos 21H2 peržiūras.

Ir tai dar ne viskas. Neseniai “Microsoft” taip pat išleido naują “Windows 11” sąranką “Dev Channel” kanale ir vieną “Beta Channel” kanale. Tai buvo įtemptas “Microsoft” laikas, kai reikėjo išleisti išankstines versijas ir bandomąsias sąrankas.

Dabar, kai visa tai perskaitėte, jei pasijutote pavargę gaudydami naujienas apie sąrankas, išbandykite “Edge” naršymo žaidimą, kuris ką tik pasirodė “Edge Canary”, skirtame “Android”.