Powered by Wetter2.com

Muzika

April 19, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

“Apple” paskelbė apie visiškai naujo dizaino “iPad mini

“Apple” per renginį “California Streaming” ką tik paskelbė apie visiškai naujos kartos “iPad mini”. Dabar mažiausias “iPad” turi dizaino kalbą, panašią į praėjusių metų “iPad Air”, su plonesniais rėmeliais ir be “Home” mygtuko.

Kaip ir praėjusių metų “iPad Air”, “iPad mini” turi ne “Face ID”, o “Touch ID” jutiklį, esantį miego / budėjimo mygtuke, todėl naudotojas gali atrakinti įrenginį, taip pat autentifikuotis programėlėse ir autorizuoti pirkinius piršto atspaudu.

Kitos 6-osios kartos “iPad mini” specifikacijos: “A15 Bionic” lustas (tas pats, kuris naudojamas naujajame “iPhone 13”), 8,3 colio ekranas, “TrueTone” ir USB-C jungtis vietoj ankstesnės kartos “Lightning” jungties. Be to, mobiliojo ryšio modeliuose įdiegtas 5G tinklas.

Galinė kamera patobulinta iki 12 MP ir “True Tone” blykstės, įskaitant geresnio “Smart HDR” palaikymą dėl naujojo IPT. Ji taip pat gali įrašinėti vaizdo įrašus 4K raiška. Priekinė kamera taip pat palaiko “Center Stage” funkciją.

Dėl naujo dizaino naujasis “iPad mini” palaiko antrosios kartos “Apple Pencil”, kurį galima magnetu pritvirtinti prie įrenginio šono.

Naujojo “iPad mini” kaina prasideda nuo 499 JAV dolerių, o išankstiniai užsakymai prasideda jau šiandien.