Powered by Wetter2.com

Muzika

April 16, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

“Apple Watch Series 7” debiutas su panašiu dizainu, didesniu ekranu, greitesniu įkrovimu, naujomis spalvomis ir dar daugiau

“Apple Watch Series 7” pirmą kartą parodytas šiandien, per “Apple” rugsėjo 13 d. “iPhone” renginį. Naujoji įranga turi išplėstą ekraną, naujas apdailos galimybes, greitesnį įkrovimą ir dar daugiau.

Didesniame ekrane rodoma daugiau turinio ir yra kraštai, kuriuose iš šonų rodomi laikrodžio ciferblatai. Naujasis ekranas palaiko ir pilną klaviatūrą tekstui įvesti. Ekranas taip pat yra ryškesnis naudojant patalpoje.

Apple teigia, kad “Series 7” turi labiausiai įtrūkimams atsparų stiklą su IP6X atsparumo dulkėms sertifikatu ir tokiu pat atsparumo vandeniui įvertinimu. Įkrovimas patobulintas – 33 % greitesnis, 8 minučių įkrovimo užtenka 8 valandoms miego stebėjimo ir 45 minučių – nuo 0 iki 80 %. Šis naujas įkrovimo būdas naudos USB-C ir dabartinį magnetinį įkrovimo puką.

Pasak “Apple”, “Apple Watch Series 7” bus galima įsigyti “vėliau šį rudenį” – tai reiškia, kad tikslios išleidimo datos dar nėra – tai atitinka pastarosiomis savaitėmis pasirodžiusius pranešimus apie gamybos vėlavimą. Tai tikriausiai reiškia išleidimą iki spalio pabaigos, nors dar negirdėjome išankstinio užsakymo datų.

Taip pat vis dar laukiame ekrano dydžio specifikacijų, nors buvo prognozuojamas 41 mm ir 45 mm laikrodžio korpuso aukštis. Taip pat buvo kalbama apie ambicingesnį dizainą su “iPhone” / “iPad” / “iMac” įkvėptu korpusu, tačiau šis dizainas nėra toks (o tai daugeliui bus palengvėjimas).

Į “Apple Watch” laikrodžių liniją vis dar įtraukti “Series 3” ir “SE” modeliai, kurių kaina ir funkcijos nesikeičia. Apple Watch Series 7 išlaiko tą pačią kainą kaip ir Series 6 (nuo 399 JAV dolerių).

Be to, “watchOS 8” bus įdiegtas automatinio dviračio aptikimo treniruočių metu palaikymas, kritimo aptikimas važiuojant dviračiu ir optimizuotos treniruotės, skirtos elektrinio dviračio treniruotėms stebėti.