Powered by Wetter2.com

Muzika

April 19, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Naujojo “Apple iPad” (2021 m.) išleidimo data, kaina ir viskas, ką reikia žinoti

Pristatytas naujasis 2021 m. “iPad”: tai naujausios kartos “Apple” pradinio lygio planšetinis kompiuteris po prieš 11 mėnesių išleisto “iPad 10.2 (2020)”.

Naujasis “iPad (2021)”, paskelbtas “Apple” “iPhone 13” pristatymo renginyje, greičiausiai bus populiarus planšetinis kompiuteris studentams, šeimoms, senjorams ir kitiems mažiau reikliems technikos naudotojams dėl savo nedidelės kainos, palyginti su “iPad Air” ir “iPad Pro” modeliais, kurie turi daugiau specifikacijų.

Remiantis tuo, ką iki šiol matėme, naujasis “iPad” skamba labai panašiai į praėjusių metų modelį, tačiau “Apple” renginys vis dar tęsiasi. Paprastai pasibaigus šiems renginiams gauname informaciją apie išleidimo datą ir visas kainas visuose regionuose, taip pat galime sužinoti apie naujas “iPad” funkcijas, kurios nebuvo paminėtos renginio metu, todėl laukite daugiau informacijos.

Naujojo “iPad” (2021) išleidimo data ir kaina

Šiuo metu turime tik pradinę naujojo “iPad” kainą ir tik JAV doleriais – tikimasi, kad netrukus po renginio bus patvirtintos visos skirtingų konfigūracijų ir visų regionų kainos.

64 GB talpos naujojo “iPad” versija kainuos 329 JAV dolerių. Tai yra maždaug 240 svarų sterlingų arba 450 Australijos dolerių, tačiau praėjusių metų planšetinis kompiuteris kainavo 329 USD / 329 svarų sterlingų / 499 Australijos dolerius, taigi kaina Jungtinėje Karalystėje ir Australijoje gali likti tokia pati.

“Apple” teigė, kad planšetė bus pradėta pardavinėti “kitą savaitę” – vėlgi, tikslią datą tikriausiai išgirsime gana greitai.

Dizainas ir ekranas

Naujasis “iPad” atrodo panašiai kaip ir ankstesnis, ir čia daugiausia pakeitimų yra po dangčiu. Pasak “Apple”, taip yra todėl, kad esami priedai būtų suderinami su naujuoju planšetiniu kompiuteriu.

Yra sidabrinė ir pilka planšetinio kompiuterio versijos – įdomi pora, nes jos nėra labai skirtingos, tačiau greičiausiai vis tiek slėnį dėsite į dėklą.

Ekrane naudojama “Apple TrueTone” technologija, todėl vaizdas ekrane bus pritaikomas prie aplinkos apšvietimo; pavyzdžiui, kai būsite lauke, ekranas taps ryškesnis, o spalvos bus pakoreguotos.

Tai 10,2 colio 1620 x 2160 LCD ekranas, kaip ir praėjusių metų modelyje.

Kamera ir akumuliatoriaus veikimo laikas

“Apple” teigia, kad priekinė kamera, palyginti su praėjusių metų modelio kamera, buvo “gerokai patobulinta” – tai 12 MP kamera su “Apple” funkcija “Center Stage”, kuri reguliuoja kadravimą, kad per vaizdo skambučius būtumėte vaizdo centre.

Apie galinę kamerą dar nieko negirdėjome, todėl galima manyti, kad tai ta pati 8 MP kamera kaip ir praėjusį kartą.

Taip pat nieko negirdėjome apie akumuliatoriaus veikimo laiką ar įkrovimo greitį, nors “Apple” paprastai nepateikia tikslios akumuliatoriaus talpos. Praėjusių metų planšetinio kompiuterio baterija, pasak bendrovės, veikė 10 valandų.

Specifikacijos, našumas ir programinė įranga

Naujajame “iPad” yra “A13 Bionic” mikroschemų rinkinys, kuris nėra toks galingas kaip M1 lustas naujajame “iPad Pro”, tačiau tai reiškia, kad šis planšetinis kompiuteris yra toks pat galingas kaip “iPhone 12”. Pasak “Apple”, naujasis planšetinis kompiuteris yra 20 % spartesnis už ankstesnįjį.

Jis palaiko pirmosios kartos “Apple Pencil” pieštuką, o tai, iš kitos pusės, rodo, kad planšetiniame kompiuteryje vis dar naudojamas “Lightning” prievadas. Vis dėlto rašiklis bus naudingas užrašams ir piešimui.

Galite įsigyti naujojo “iPad” “Wi-Fi” arba LTE versijas, o tai rodo, kad 5G versijos nėra. Tačiau tai nieko blogo, nes greičiausiai tai padeda išlaikyti žemą kainą.