Powered by Wetter2.com

Muzika

April 18, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Ar gali “Netflix” interaktyvus Helovino filmas pasiekti “Bandersnatch” aukštumas?

Jei per Heloviną norite ko nors keistesnio, “Netflix” išleis interaktyvų siaubo filmą “Escape the Undertaker” (“Pabėgimas nuo Undertakerio”), kuriame vaidina imtynių ikona (Markas Calaway) ir gerbėjų pamėgta imtynių trijulė “The New Day” (ją sudaro superžvaigždės Xavieras Woodsas, Kofi Kingstonas ir Big E).

Filmas “Escape the Undertaker”, apie kurį paskelbta oficialiame pranešime apie Helovino tema sudarytą “Netflix & Chills” tvarkaraštį, “Netflix” pradedamas rodyti 2021 m. spalio 5 d.

Undertakeris neabejotinai yra viena ikoniškiausių imtynių superžvaigždžių, todėl galima pamanyti, kad jo bauginamai baisus buvimas galėtų būti natūralus ilgametražio siaubo filmo, be to, interaktyvaus, pagrindas.

Kalbant apie filmo siužetą, “The New Day” trijulė bus uždaryta Undertakerio dvare ir turės išspręsti įvairius antgamtiškus uždavinius, kad iš jo ištrūktų. Tikriausiai tai šiek tiek panašu į “Saw”, bet, kaip spėjame, daug mažiau kruvina. Kadangi tai interaktyvus filmas, žiūrovas galės kontroliuoti, kaip klostysis įvairūs įvykiai.

Šis interaktyvumas tikriausiai yra didžiausias “Escape the Undertaker” patrauklumas, neskaitant dalyvaujančių kultinių superžvaigždžių. Žiūrovai, galintys padėti (arba galbūt sutrukdyti) “Naujajai dienai” svarbiausiais momentais ir nulemti filmo pabaigą, gali net suteikti filmui tam tikrą pakartotinio žiūrėjimo vertę.

Deja, neturime treilerio, kuris padėtų atskleisti tai, kas galėtų būti tikrai įdomus projektas. Laimei, turime keletą ekrano nuotraukų, kurias pateikė “Netflix” “Twitter” paskyra “Netflix Diaries”, kad galėtume trumpai įsivaizduoti, ko tikėtis, kai filmas bus išleistas spalio 5 d.

Interaktyvūs filmai gali būti labai įdomūs arba labai nuviliantys

Nors nesame visiškai tikri, kad “Pabėgimas nuo Keršytojo” bus puikus ar net geras, vis dėlto tai įdomus projektas, o WWE superžvaigždžių pasirinkimas visiškai atitinka filmo tipą. The New Day visada labai įdomu stebėti, todėl būtų puiku matyti, kaip jų energinga asmenybė kontrastuoja su mąsliu ir aštriu The Undertaker’io charakteriu.

Be to, tai ne pirmas kartas, kai “Netflix” išleidžia interaktyvų filmą. Yra keletas pavyzdžių, tačiau bene žymiausias iš jų – “Bandersnatch”, apdovanojimą pelnęs “Juodojo veidrodžio” atšvaitas. Taigi, šis formatas tikrai turi potencialo, ir mes nekantraujame pamatyti, kaip jis vystosi tokiuose keistuose projektuose kaip “Escape the Undertaker”.

Tačiau kai kurie “Netflix” interaktyvūs filmai šį potencialą išnaudojo geriau nei kiti, pavyzdžiui, “The Unbreakable Kimmy Schmidt vs The Reverend” gana linijinis siužetas arba pagrindiniai pasirinkimai filme “Bear Grylls: you vs Wild”.

Atsižvelgdami į dalyvaujančių superžvaigždžių pasirinkimą, negalime įsivaizduoti, kad “Escape the Undertaker” tonas būtų pernelyg rimtas. Tiesą sakant, greičiausiai tai bus kažkas, ką tėvai galės žaisti su savo vaikais, atsižvelgiant į bendrą WWE patrauklumą tiek tarp jaunų, tiek tarp vyresnių gerbėjų.

Taip pat norėtume, kad “Escape the Undertaker” būtų rodomos ir kitos superžvaigždės. Baisi aplinka puikiai tiktų tokiems nestandartiniams personažams kaip Asuka ir Jeff Hardy. Galbūt galėtų pasirodyti net kai kurie WWE senbuviai, pavyzdžiui, Mankindas, Kane’as ir Stingas.

Atmetus aklas spekuliacijas, “Escape the Undertaker” greičiausiai mūsų nenustebins, tačiau WWE fanatikams galėtų būti įdomus dalykas, kurį jie galėtų išbandyti spalio mėnesį, bent jau tam, kad pamatytų, kaip kūrybiškai projektas galiausiai bus įgyvendintas interaktyvių elementų atžvilgiu.