Powered by Wetter2.com

Muzika

March 29, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Naujausios “Lenovo” “Android” planšetės gali prilygti naujajam “iPad” (2021 m.)

“Lenovo” yra vienas iš produktyviausių “Android” planšetinių kompiuterių gamintojų rinkoje, kuris ką tik pristatė du visiškai naujus planšetinius kompiuterius, kaip dalį “Tech World” konferencijos.

Pirmasis iš jų yra “Lenovo Tab P11 5G” – planšetinis kompiuteris su 11 colių 2K ekranu, vidutinės klasės lustų rinkiniu “Snapdragon 750G” ir keturiais JBL suderintais garsiakalbiais. Dėl šių specifikacijų jis priskiriamas vidutinės klasės planšetiniams kompiuteriams ir yra potencialus būsimo naujojo “Apple iPad” (2021 m.) konkurentas, bent jau kainos atžvilgiu – o “Apple” planšetinis kompiuteris greičiausiai neturės 5G ryšio.

Taip pat yra “Lenovo Tab P12 Pro”, kuris skamba kaip aukščiausios klasės įrenginys ir galbūt “iPad Pro” (2021 m.) konkurentas. Jo 12,6 colių ekranas yra 2K skiriamosios gebos, 120 Hz atnaujinimo dažnis ir HDR10+ palaikymas.

Mikroschemų rinkinys yra aukščiausios klasės “Snapdragon 870” mikroschemų rinkinys, kuris yra suporuotas su iki 8 GB RAM, ir jis tiekiamas su “Wi-Fi” arba 5G ryšio galimybėmis. Tab P12 Pro palaiko Lenovo Precision Pen 3, Apple Pencil stiliaus rašiklį, kuris automatiškai prisitvirtina prie nugarėlės, o maitinimo mygtuke, kaip ir iPad Air 4, įmontuotas pirštų atspaudų skaitytuvas.

Be šių planšetinių kompiuterių, “Lenovo” pristatė “Project Unity” – savo programinę įrangą, kuri susieja “Tab P12 Pro” su bendrovės nešiojamuoju kompiuteriu ir leidžia naudoti planšetinį kompiuterį kaip antrąjį ekraną, o kartu jame naudotis “Android” programomis ir funkcijomis.

Geriausias laikas studentams

Jei dviejų naujų “Lenovo” “Android” planšetinių kompiuterių kaina bus teisinga, jie gali būti labai naudingi studentams, nes P11 bus naudingas kaip patogus nešiojamasis įtaisas, o P12 Pro idealiai tiks studentams, kuriems reikia duomenų apdorojimo galios ir (arba) eskizų sąsiuvinio.

Dvigubai labiau tinka dėl to, kad jos paskelbtos tokiu metu, kai daugelis studentų grįžta į mokyklą ar koledžą.

Nors “Android” planšetiniuose kompiuteriuose trūksta kai kurių aukščiausios kokybės profesionalių ar verslo programų, kuriomis gali pasigirti “iPad” ir “iOS”, studentams to nereikia – jiems reikia tik tokių dalykų kaip teksto tvarkymas, socialinė žiniasklaida, žaidimai, pramogos, o kai kuriems – kūrybinių priemonių, pavyzdžiui, grafinio dizaino ar prezentacijų kūrimo.

Kadangi daugelio studentų biudžetai yra riboti, tikėtina, kad bus populiarios geros kainos “Android” planšetės, o naujausi “Lenovo” planšetiniai kompiuteriai, priklausomai nuo jų kainos, gali būti tinkami.