Powered by Wetter2.com

Muzika

March 29, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

“Apple” dalijasi nauju “ekskursijos po “iPhone 13” ir “iPhone 13 Pro” vaizdo įrašu išankstinio užsakymo dieną

“Apple” ką tik paskelbė pirmąją pasaulyje “iPhone 13” ir “iPhone 13 Pro” apžvalgą. Naujame beveik aštuonių minučių trukmės vaizdo įraše, kurį “Apple” pasidalijo su “YouTube”, “Apple” mus supažindina su naujaisiais “iPhone”, ir tai yra tikras sprogimas.

Viso vaizdo įrašo metu mums rodoma išsami informacija, susijusi su naujųjų fotoaparatų galimybėmis, įskaitant vaizdo įrašus. Taip pat pasakojama apie naujas baterijas ir ekranus.

Šis vaizdo įrašas yra puikus paaiškinimas ir tiems, kurie nematė pranešimo vaizdo įrašo. Peržiūrėkite jį!

Raskite sau tinkamą iPhone. Apžvelkime naujuosius “iPhone 13 mini”, “iPhone 13”, “iPhone 13 Pro” ir “iPhone 13 Pro Max” ir susipažinkime su neįtikėtinomis naujomis funkcijomis, dydžiais ir spalvomis.

Sužinoję apie naujuosius modelius ir jų skirtumus, galėsite lengviau nuspręsti, kuris iš jų jums tinka.

Kiekvienas vaizdo įrašo skyrius yra aiškiai pažymėtas, todėl žiūrovai gali peršokti pirmyn ir atgal, kad rastų tas dalis, kurias reikia peržiūrėti arba peržiūrėti iš naujo.

Naujuosius “Apple iPhone” telefonus jau galima iš anksto užsisakyti, o pardavime jie pasirodys kitą penktadienį, rugsėjo 24 d. Tai geriausi “iPhone” telefonai, ir šiame vaizdo įraše puikiai parodyta, kodėl taip yra.