Powered by Wetter2.com

Muzika

April 19, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Nutekintame dokumente atskleistos visos “Apple Watch 7” specifikacijos

Paskelbta apie “Apple Watch 7”, tačiau “Apple” nepaskelbė daugelio laikrodžio specifikacijų ir detalių. Tačiau dabar jau žinome visą trūkstamą informaciją, nes nutekėjo iš pažiūros oficialus specifikacijų sąrašas.

Tweete, kuriuo “Twitter” pasidalijo @alixrezax, “Apple Watch 7” ranka palygintas ir su kitais naujausiais “Apple Watch” modeliais. Tačiau svarbiausia informacija yra ta, kad “Apple Watch 7” turi naują S7 mikroschemų rinkinį, o tai patvirtina neseniai nutekėjusią informaciją.

Lapelyje slapta paminėta, kad šis mikroschemų rinkinys yra iki 20 % spartesnis už “Apple Watch SE” mikroschemų rinkinį, taip bandant nuslėpti faktą, kad jis ne ką spartesnis už “Apple Watch 6” mikroschemų rinkinį S6 (kuris taip pat yra iki 20 % spartesnis už “Apple Watch SE” mikroschemų rinkinį).

Šiame lape, kaip ir tikėtasi, taip pat nurodyta 32 GB saugykla ir išsamiai aprašytas “Apple Watch 7” svoris. Akivaizdu, kad aliuminio modelio svoris yra 32 g 41 mm dydžio ir 38,8 g 45 mm dydžio, o nerūdijančio plieno versija yra 42,3 g/51,5 g atitinkamai 41 mm ir 45 mm dydžių, o titano modelis yra 37 g arba 45,1 g.

Todėl “Apple Watch 7” yra šiek tiek sunkesnis už “Apple Watch 6”, o tai logiška, atsižvelgiant į didesnį jo ekraną.

Dauguma kitų čia pateiktų detalių jau buvo atskleistos, tačiau, užpildžius šias spragas, dabar turime aiškią idėją, ko tikėtis iš “Apple Watch 7”, jei šis specifikacijų sąrašas yra teisingas. Tačiau kaip visada, kai kalbama apie nutekėjimus, mes tai vertiname su žiupsneliu druskos.

“Apple Watch 7” svarbiausia – ekranas

Tikėjomės, kad šie metai bus svarbūs “Apple Watch” laikrodžiams, nes buvo kalbama apie visiškai naują dizainą. Taip neįvyko, o pagrindinis pokytis buvo tiesiog didesnis ekranas su mažesniais rėmeliais.

Tai savaime yra reikšmingas atnaujinimas, tačiau, kaip matyti iš šio specifikacijų sąrašo, tai vienintelis reikšmingas atnaujinimas. Mikroschemų rinkinys labai panašus, baterijos veikimo laikas toks pat, dizainas – išskyrus dydį ir svorį – nepasikeitęs, garsiakalbis nėra garsesnis, sveikatos ir tinkamumo funkcijos tokios pat, kaip ir anksčiau, taip pat ir saugykla.

Apple Watch 7 įkraunamas šiek tiek greičiau ir pirmą kartą turi IP6X atsparumo dulkėms reitingą, tačiau vargu ar tai yra laikrodį parduodančios funkcijos. Taigi, kaip ir “iPhone 13” atveju, tai nėra didelių pokyčių metai “Apple” dėvimajam įrenginiui. Tikimės, kad 2022 m. planuojami didesni dalykai.