Powered by Wetter2.com

Muzika

April 20, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Pamirškite “iPhone 13” – “Motorola” mano, kad turi tobulą telefoną darbui

“Motorola” paskelbė, kad plečia “Motorola Edge 20” šeimą nauju verslo išmaniuoju telefonu, skirtu hibridiniam darbui.

Praėjusį mėnesį išleidusi “Motorola Edge 20 Lite”, bendrovė į naujausią savo išmanųjį telefoną- flagmaną “Motorola Edge 20 Lite Business Edition” perkelia įmonės lygio saugumą.

Bendradarbiaujant su “Lenovo”, “Motorola Edge 20 Lite Business Edition” įdiegta “ThinkShield for mobile”, kuri yra “Lenovo” “ThinkShield” portfelio, užtikrinančio geriausias savo klasėje “Android” išmaniųjų telefonų saugumo, valdymo, produktyvumo ir aptarnavimo funkcijas, išplėtimas.

“ThinkShield for mobile” gali apsaugoti išmaniuosius telefonus nuo kenkėjiškų programų, sukčiavimo ir kitų tinklo atakų naudodamas dirbtiniu intelektu pagrįstus apsaugos sprendimus. Tačiau “Motorola Edge 20 Lite Business Edition” taip pat atitinka griežtus “ioXt” saugumo ir skaidrumo reikalavimus ir yra “Android Enterprise” rekomenduojamas įrenginys.

Paruoštas kompiuteriui

Kadangi “Motorola Edge 20 Lite Business Edition” yra paruoštas 5G ryšiui, darbuotojai gali juo naudotis dirbdami iš namų ar biure, o “Motorola” “Ready For” galimybės leidžia naudotojams būti produktyvesniems, nes suteikia geresnį ryšį.

Su “Ready For PC” funkcija darbuotojai gali dirbti efektyviau, nes tame pačiame ekrane gali pasiekti “Android” programas ir kompiuterio failus. Tai taip pat reiškia, kad jiems nereikės nuolat atrakinti išmaniojo telefono ir tikrinti pranešimų, ar nėra atnaujinimų, o jie galės dirbti su dviem failais vienu metu ir sklandžiai perkelti failus iš vieno įrenginio į kitą.

Kadangi “Motorola Edge 20 Lite Business Edition” turi 6,7 colių “MAX Vision HDR10+” ekraną, naudotojai galės aiškiai matyti prezentacijas ir vaizdo įrašus. Kartu naujasis “Motorola” verslo išmanusis telefonas turi ir 5000 mAh bateriją, kuri yra viena didžiausių bet kuriame 5G išmaniajame telefone ir gali užtikrinti vienos dienos maitinimą vos vienu įkrovimu. TurboPower 30 taip pat leidžia “Motorola Edge 20 Lite Business Edition” vos per 10 minučių įkrauti 12 valandų energijos.

“Motorola Edge 20 Lite Business Edition” jau galima įsigyti “Vodafone” ir “EE”, taip pat per “Motorola” platinimo ir perpardavėjų kanalus.