Powered by Wetter2.com

Muzika

April 18, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Milijonai svetainių netrukus gerokai padidins greitį

“Cloudflare”, dalyvaudama renginyje “Speed Week 2021”, paskelbė, kad ji yra pirmasis CDN teikėjas, įdiegęs naujo interneto standarto, vadinamo “Early Hints”, serverių palaikymą.

“Early Hints” gali padėti nemokamai pagreitinti bendrovės tinkle esančias svetaines 30 proc. ar daugiau, todėl milijonai svetainių gerokai padidins spartą.

Bendradarbiaudama su žinomomis naršyklėmis “Cloudflare” sutaupys interneto naudotojų laiko, o įmonėms ir jų klientams sukurs greitesnę ir sklandesnę patirtį.

Vienas iš “Cloudflare” įkūrėjų ir generalinis direktorius Matthew Prince’as pranešime spaudai pateikė išsamesnės informacijos apie bendrovės “Early Hints” įgyvendinimą:

“Mes sukūrėme savo pasaulinį tinklą, kad būtent tai užtikrintume. Dabar žengiame dar vieną žingsnį į priekį ir bendradarbiaudami su pirmaujančiomis naršyklėmis visiškai nemokamai pagreitiname milijonus jūsų mėgstamų svetainių ir programų.”

Pirmosios užuominos

Šiuo metu, kai lankotės svetainėje, interneto naršyklė negali įkelti puslapio, kol negauna nurodymų iš serverio apie visus skirtingus elementus, pavyzdžiui, paveikslėlius ir tekstą, kurie turi būti rodomi.

Tačiau dabar, tiesiogiai bendradarbiaudama su naršyklių kūrėjais, “Cloudflare” gali sutaupyti papildomą žingsnį ir sutrumpinti svetainių įkėlimo laiką. Bendrovė naršyklėms pateiks išankstines užuominas (iš čia ir pavadinimas), kad jos žinotų, jog reikia pradėti krauti svarbiausius tinklalapio elementus dar prieš serveriui baigiant apdoroti tinklalapį.

Dėl to sutrumpėja laikas, kuris praeina nuo tada, kai asmuo įveda svetainės URL adresą, iki tos svetainės įkėlimo pabaigos. Dar įspūdingiau tai, kad “Cloudflare” tai sugeba padaryti nereikalaudama iš serverio jokių papildomų veiksmų, nes derina savo pasaulinio tinklo mastą ir greitį bei naudoja mašininį mokymąsi.

Susidomėję naudotojai ar įmonės gali užsiregistruoti “Cloudflare” “Early Hints” beta versijoje čia, o apie tai, kaip bendrovė įgyvendina šį naują interneto standartą, greičiausiai išgirsime daugiau, kai jis bus oficialiai įdiegtas.