Powered by Wetter2.com

Muzika

March 28, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Nutekinta “Surface Go 3” specifikacija rodo didelį akumuliatoriaus veikimo trukmės pagerėjimą

“Surface Go 3”, naujos kartos planšetinis kompiuteris, kuris, kaip teigiama, bus atskleistas kitos savaitės pradžioje “Microsoft” spaudos renginyje “Surface” – potencialiai tarp daugelio kitų gėrybių – jo specifikacija nutekėjo iš Tailando mažmenininko.

Žinoma, mes vis dar turime būti labai skeptiški dėl pateiktų detalių, bet jei šis mažmenininkas turi viską teisingai, tada tai yra tai, ką mes galime tikėtis, kad “Surface Go 3” bus pakuotėje (kaip pažymėjo Vokietijos technologijų svetainė WinFuture). Būtent, galima rinktis “Intel Pentium Gold 6500Y” arba “Intel Core i3-10100Y” procesorius, o procesoriaus padidinimas čia yra vienas iš nedaugelio didesnių pakeitimų.

Kitais atžvilgiais ekranas išlieka 10,5 colio jutiklinis 1920 x 1280 taškų raiškos, o “Windows” planšetinio kompiuterio dizainas išlieka toks pat kaip ir esamo “Go 2” (matmenys tokie patys). Teigiama, kad bus galima rinktis 4 GB arba 8 GB sisteminės RAM atminties, o saugykla gali būti sandarus 64 GB eMMC diskas arba 128 GB SSD diskas, taigi vėlgi viskas išlieka taip pat, kaip ir pirmtako atveju.

Panašiai priekinė ir galinė kameros bus perkeltos iš praėjusių metų “Surface Go 2” (atitinkamai 5 ir 8 megapikselių kameros), tačiau dar viena patobulinta sritis – bent jau jei šis nutekėjimas teisingas – bus baterijos veikimo laikas, kuris (teigiama) sieks iki 13 valandų.

Įrenginyje bus įdiegta “Windows 11 Home” sistema, veikianti S režimu. Čia paminėta ir kaina, tačiau ją reikia vertinti labai atsargiai. Esą kaina prasidės nuo maždaug 380 eurų (apie 445 USD, 325 svarų sterlingų, 610 Australijos dolerių), o aukščiausios klasės “Go 3” modelio kaina sieks 575 eurus (apie 675 USD, 490 svarų sterlingų, 930 Australijos dolerių), tačiau šie perskaičiavimai iš Tailando valiutos yra ribotos vertės ir neatspindi, kiek “Microsoft” taikys kitose rinkose, pavyzdžiui, JAV (be to, jie gali būti tik tarpiniai).

Tikimės, kad bus patobulintas akumuliatorius

Tai nėra netikėtas nutekėjimas, nes jis patvirtina tai, ką anksčiau girdėjome apie “Surface Go 3” specifikacijas iš gandų malūno. Pagrindiniai pokyčiai, jei visa tai pasitvirtins, yra šie: planšetiniame kompiuteryje naudojami procesoriai, o “Core i3” 10 kartos lustas yra tvirtas žingsnis į priekį, palyginti su “Core m3-8100Y”, esančiu “Surface Go 2”. Tačiau “WinFuture” pastebi, kad neturėtume pernelyg džiaugtis galimu “Go 3” našumo šuoliu pagal ankstesnius “Geekbench” nutekinimus.

Kitais atžvilgiais “Go 3”, palyginti su pirmtaku, yra daugiau to paties, nors čia yra dar vienas elementas, dėl kurio galima džiaugtis – kalbama apie 13 valandų naujojo modelio baterijos veikimo laiką.

Vėlgi, jei palygintume su “Surface Go 2”, kuris siūlo iki 10 valandų, taigi tai būtų gana įspūdingas ilgaamžiškumo padidėjimas toli nuo maitinimo lizdo (tikėtina, kad su naujos kartos planšetiniu kompiuteriu pridedama didesnė baterija). Laikysime pirštus, kad tai pasitvirtins, ir kad deklaruojamas tarnavimo laikas bus gerai pritaikytas realiam naudojimui.