Powered by Wetter2.com

Muzika

March 28, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Atrodo, kad nutekėjo “Alan Wake Remastered”, skirtas “Nintendo Switch

Panašu, kad “Remedy Entertainment” trileris “Alan Wake Remastered” kartu su anksčiau paskelbtomis PS5, PS4, “Xbox Series X/S”, “Xbox One” ir PC versijomis pasirodys ir “Nintendo Switch”.

Pastebėta žurnalisto “Twitter” tinkle, Brazilijos reitingų valdyba neseniai įtraukė į sąrašą “Nintendo Switch” skirtą “Alan Wake Remastered” versiją. Rugsėjo mėnesį per “Sony” “PlayStation” pristatymą paskelbta “Alan Wake Remastered” nebuvo paminėta, kad ji pasirodys “Switch”, todėl, jei šis sąrašas yra tikslus, tai bus maloni staigmena “Nintendo Switch” gerbėjams, kurie jautėsi palikti nuošalyje.

Vizualizacija ir našumas karaliauja

“Alan Wake Remastered” veiks “PS5” ir “Xbox Series X” konsolėse su patobulinta grafika, aukštesne rezoliucija ir greitesniu kadrų skaičiumi nei originalus žaidimas, tačiau greičiausiai “Nintendo Switch” konsolėje tokio pat vaizdo ir našumo patobulinimų nepamatysime – jei žaidimas iš tiesų pasirodys šioje konsolėje.

Palyginti su PS5 ir Xbox X/S serijos žaidimais, “Nintendo Switch” žaidimai dažnai pasižymi prastu vaizdu ir našumu, o kai kurių žaidimų kadrų kaita “Switch” konsolėje svyruoja apie 30 kadrų per sekundę ir pasiekia tik 540p raišką, todėl labai tikėtina, kad labai nedaug žaidėjų rinksis “Alan Wake Remastered” versiją “Nintendo Switch”, o ne naujos kartos konsolių versijas, jei turės galimybę rinktis.