Powered by Wetter2.com

Muzika

April 25, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Šiandien pradedami išankstiniai “Xbox Series X” mini šaldytuvo užsakymai – štai kaip jį gauti

Būkite atsargūs – tai, kas prasidėjo kaip pokštas, dabar yra realus produktas, kurį galite įsigyti. Taip, nuo šiandien galite iš anksto užsisakyti “Xbox Series X” mini šaldytuvą.

Iš pradžių sukurta siekiant sukelti juoką dėl naujosios konsolės formos panašumo į šaldytuvą, tačiau sukūrus vienkartinį pilno dydžio šaldytuvą (su įmontuotu “Xbox Series X”), dabar atsirado šis mini šaldytuvas, kurį gali nusipirkti kiekvienas.

Deja, šiame šaldytuve nėra pačios konsolės, tačiau jame telpa 10 skardinių mėgstamų žaidėjų sulčių ir dvi durelių lentynos užkandžiams. Jame taip pat yra USB įkrovimo prievadas ir nuolatinės srovės keitiklis, kad šaldytuvu būtų galima naudotis keliaujant.

“Tai, kas prasidėjo kaip virusinis memas, tapo natūralaus dydžio realybe, kai sukūrėme pirmąjį pasaulyje, greičiausią ir galingiausią “Xbox Series X” šaldytuvą – 6 pėdų, 400 svarų, 1:1 mastelio mūsų mylimos konsolės kopiją”, – sakoma “Microsoft” pranešime “Xbox Wire”.

“Tačiau tuo nesustojome. Po visuotinio “Twitter” karo ir prekių ženklų mūšio “Xbox” jūsų balsų dėka iškovojo pirmąją vietą, todėl pažadėjome jūsų mini šaldytuvų memus paversti realybe. Nustebinome gerbėjus pirmą kartą parodydami dizainą “Xbox” E3 parodos pabaigoje, o dabar atėjo metas suteikti gerbėjams tai, ko jie laukė kaip tik per šventes. Pristatome “Xbox Series X” repliką “Mini Fridge”.”

Kur iš anksto užsisakyti “Xbox Series X” mini šaldytuvą

Norintieji šalto alaus su “Xbox” prieskoniu gali užsisakyti šaldytuvą iš JAV mažmeninės prekybos tinklo “Target” už 99,99 JAV dolerio. Jungtinėje Karalystėje “Game” šaldytuvą parduoda už 89,99 svaro sterlingų, o Europoje – “GameStop EU” ir “Micromania” už 99 eurus.

Jei gyvenate kitur, “Microsoft” vis dar planuoja plėsti šaldytuvo prieinamumą: 2022 m. planuojama “toliau plėsti regioninį prieinamumą, kol bus gauti reguliavimo institucijų leidimai ir apribojimai pagal rinką”.

Dabar tereikia pagaminti pakankamai tikrų X serijos “Xbox” konsolių, kad jos būtų komplektuojamos kartu su šiuo šaldytuvu.