Powered by Wetter2.com

Muzika

March 28, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

“Apple” sako, kad 16 colių “MacBook Pro” su “M1 Max” didelio galingumo režimas skirtas tokioms užduotims kaip 8K “ProRes” vaizdo įrašų spalvinis klasifikavimas

Kaip jau pranešėme anksčiau, iš “Apple” gavome patvirtinimą, kad 16 colių “MacBook Pro” modeliuose su “M1 Max” lustu įdiegtas naujas didelės galios režimas, skirtas maksimaliai padidinti našumą intensyvaus ir ilgalaikio darbo metu.

Po to susidūrėme su “Apple” dokumentu, kuriame nurodoma, kad 16 colių “MacBook Pro” su “M1 Max” lustu, kuriame įdiegta “macOS Monterey”, naudotojai galės įjungti didelės galios režimą sistemos nustatymuose. Dokumente “Apple” teigia, kad “High Power Mode” suteiks naudotojams “ypatingą našumą” tokioms užduotims, kaip 8K “ProRes” vaizdo įrašų spalvinis klasifikavimas.

Kol kas neaišku, kaip tiksliai veiks “High Power Mode”, tačiau šią funkciją turėtume iš arčiau apžvelgti kitą savaitę, kai bus dalijamasi naujųjų “MacBook Pro” modelių apžvalgomis. Remdamiesi “MacRumors” bendradarbio Steve’o Moserio aptiktomis “MacOS Monterey” beta versijos kodo lygio nuorodomis į “High Power Mode”, žinome, kad ši funkcija “optimizuos našumą, kad geriau palaikytų daug išteklių reikalaujančias užduotis” ir “gali sukelti didesnį ventiliatoriaus triukšmą”.

“Apple” patvirtino, kad “High Power Mode” galima naudoti tik 16 colių “MacBook Pro” modeliuose su “M1 Max” lustu, todėl spėjame, kad ši funkcija negalima naudoti 14 colių “MacBook Pro” modeliuose arba modeliuose su “M1 Pro” lustu.

“9to5Mac” Filipe Espósito praėjusį mėnesį pirmasis aptiko nuorodas į didelės galios režimą “MacOS Monterey” beta versijoje.

Yra dvi 16 colių “MacBook Pro” su “M1 Max” lustu konfigūracijos, įskaitant vieną su 10 branduolių CPU ir 24 branduolių GPU ir kitą su 10 branduolių CPU ir 32 branduolių GPU. Tokio našumo kaina prasideda nuo 3 099 JAV dolerių. Naujieji “MacBook Pro” modeliai pirkėjus pasieks antradienį, spalio 26 d.