Powered by Wetter2.com

Muzika

April 19, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

“Google Pixel 6 Pro” apžvalga

Po kelis mėnesius trukusių erzinimų ir pusiau atskleidimų, “Google Pixel 6 Pro” jau oficialiai yra čia, o bendrovė patvirtino kiekvieną naujo telefono detalę, taip pat kiek jis kainuos ir kada jį bus galima įsigyti.

“Google Pixel 6 Pro” yra pirmasis rimtas bendrovės bandymas sukurti aukščiausios klasės įrenginį, galintį pasipriešinti geriausiems dabartiniams išmaniesiems telefonams, tokiems kaip “Samsung Galaxy S21 Ultra”, “OnePlus 9 Pro” ir “iPhone 13 Pro Max”.

Šis naujasis “Pro” variantas, pristatytas kartu su standartiniu ir gerokai pigesniu “Google Pixel 6”, yra sukurtas kaip pats geriausias bendrovės įrenginys, turintis naują “Tensor” mikroschemų rinkinį ir kitus aukščiausios klasės vidinius įtaisus, aukščiausio lygio kameros sąranką ir daugybę kitų patobulinimų.

Naudojamės “Google Pixel 6 Pro” jau kelias dienas, ir nors neturėjome pakankamai laiko pateikti išsamų verdiktą apie telefoną, toliau rasite visą svarbiausią informaciją ir mūsų pirmuosius įspūdžius.

“Google Pixel 6 Pro” išleidimo data ir kaina

“Google Pixel 6 Pro” buvo visiškai atskleistas spalio 19 d., po daugiau nei mėnesį trukusių bendrovės erzinimų ir atskleidimų. “Pixel 6 Pro” išleidimo data JAV ir Jungtinėje Karalystėje nustatyta spalio 28 d.

Jau dabar galite iš anksto užsisakyti telefoną JAV, Jungtinėje Karalystėje ir Australijoje, o “Google” tik sako, kad jis bus “netrukus”.

Telefono “Pixel 6 Pro” kaina prasideda nuo 899 JAV dolerių / 849 svarų sterlingų už versiją su 128 GB atminties. Australijoje taip pat bus siūlomi 256 GB ir 512 GB variantai, tačiau dar turime sužinoti, kiek šie telefonai kainuos kitur.

Tai šiek tiek brangiau nei “Google Pixel 6”, kurio kaina prasideda nuo 599 USD / 599 svarų sterlingų; tačiau tai nepaprastai pigiau nei kiti aukščiausios klasės telefonai, pavyzdžiui, “Samsung Galaxy S21 Ultra” arba “iPhone 13 Pro Max”, kurių kaina viršija 1100 USD / 1500 svarų sterlingų.

Dizainas

“Google Pixel 6” telefonai atrodo unikaliai, nes horizontali kameros juosta užima didelę galinės telefono dalies dalį. Tai labiausiai išsiskiriantis dizaino elementas, kuris yra įgytas skonis ir dėl kurio neabejotinai išsiskirs nuomonės.

Juostelė šiek tiek išsikiša iš galinės telefono dalies, o tai kai kuriuos žmones gali atbaidyti, nors ji neabejotinai suteikia telefonui unikalią išvaizdą.

Telefonas yra didelis, todėl, jei ieškote mažesnio įrenginio, galite rinktis “Google Pixel 6”. Jo galinė dalis yra stiklinė, apsaugota “Corning Gorilla Glass Victus” technologija, kuri turėtų užtikrinti, kad jo nebus lengva subraižyti.

Jis taip pat yra atsparus vandeniui ir dulkėms pagal IP68 standartą, todėl turėtų nesunkiai atlaikyti atsitiktinį panirimą į vandenį, nors neragintume visiškai panardinti telefono ilgesniam laikui.

Its curved edges ensure the phone sits comfortably in your hand, although some may find it a touch slippery to hold – we found that a case was able to help with that issue.

On the bottom edge of the handset is the USB-C port, in between the speakers. On the right hand edge you’ll find the power button and the volume buttons.

The color options for the Pixel 6 Pro are Sorta Sunny (yellow and gold), Cloudy White (white and gray) and Stormy Black (black and gray), although while you’ll be able to buy the 128GB variant in all three colors, the 256GB version is only available in Stormy Black.

Ekranas

“Pixel 6 Pro” turi 6,7 colio QHD+ ekraną, kuris yra pakankamai didelis ir užtikrina ryškią vaizdo kokybę – 1440 x 3120 skiriamoji geba yra puikus žingsnis į priekį, palyginti su 2020 m. “Pixel 5” ir jo 1080 x 2340.

Ekranas turi 120 Hz atnaujinimo dažnį, o tai reiškia, kad vaizdas ekrane atsinaujina dvigubai greičiau nei telefonuose su “standartiniu” 60 Hz ekranu, todėl žaidžiant žaidimus ar slenkant socialinės žiniasklaidos kanalais vaizdas bus sklandesnis.

Ekrane taip pat įdiegtas pirmasis “Google” pirštų atspaudų skaitytuvas ekrane, nors kol kas jį naudoti šiek tiek sudėtinga. Padėtis yra gera, tačiau kai kuriais atvejais turėjome kelis kartus bandyti atrakinti telefoną.

Kameros

“Google” išmanieji telefonai yra sukurti aplink bendrovės kameros technologiją, o “Pixel 6 Pro” fotoaparato nustatymas “Pixel 6 Pro” atrodo kaip geriausias iš bendrovės dar, su 50MP plačia kamera, 12MP ultraplačia kamera ir 48MP teleobjektyvu.

Ši teleobjektyvo kamera gali iki 4 kartų optiškai priartinti vaizdą, o atlikę pirmuosius bandymus nustatėme, kad ji be didelių pastangų leidžia gauti detalius vaizdus.

Ultraplataus matymo kamera suteikia 114 laipsnių matymo lauką, kai norite, kad į kadrą patektų daugiau žmonių arba platesnis vaizdas.

Standartinė 50 MP kamera tikrai yra žingsnis į priekį nuo to, ką matėme ankstesniuose “Pixel” telefonuose, tačiau norime, kad ji būtų išbandyta daugiau bandymų, kol galėsime pateikti jums visą vaizdą apie tai, ką ji gali padaryti.

Priekinėje telefono dalyje rasite 11,1 MP asmenukių kamerą su f/2,2 diafragma, o pirminiai šios kameros rezultatai taip pat atrodė gerai, mūsų portretinėse nuotraukose buvo matyti natūralūs odos tonai.

Vis dar bandome visas “Google 6 Pro” kameras, todėl laukite mūsų išsamios apžvalgos, kurioje pasidalysime išsamiais rezultatais ir nuotraukų pavyzdžiais.

Veikimas ir akumuliatorius

“Pixel 6 Pro” yra pirmasis bendrovės telefonas, kuriame atsisakyta “Qualcomm Snapdragon” mikroschemų rinkinių ir naudojamas pačios “Google” silicis. Čia esantis mikroschemų rinkinys vadinamas “Tensor”.

Tiksliai nežinome, kuo “Tensor” lustas skiriasi nuo “Snapdragon” procesorių, tačiau “Google” žada aukščiausios klasės galią tiems, kuriems reikia telefono su dideliu pajėgumu.

Kaip ir apie kameras, daugiau apie tai, ką sugeba “Tensor” mikroschemų rinkinys, galėsime papasakoti išsamioje apžvalgoje.

Panašiai yra ir su akumuliatoriaus veikimo trukme – negalėjome to visiškai išbandyti, tačiau “Google” teigia, kad “Pixel 6 Pro” vienu įkrovimu veiks visą dieną, o jei pasinaudosite telefono ekstremalaus akumuliatoriaus taupymo režimu – iki 48 valandų.

Akumuliatoriaus talpa yra 4905 mAh, kuri atrodo tinkama tokio dydžio išmaniajam telefonui.

Čia yra greitojo įkrovimo funkcija, nors ji nėra tokia greita, kaip kai kuriuose kituose “Android” telefonuose. Maksimalus įkrovimo galingumas yra 30 W, o telefonas nuo nulio iki 50 % įkraunamas maždaug per 30 minučių.

Taip pat yra “Qi” belaidis įkrovimas, tačiau dar turime sužinoti, kokio greičio galite tikėtis.

Kitas svarbus dalykas, kurį reikia pažymėti, yra tai, kad dėžutėje negausite įkroviklio, todėl turėsite naudoti turimą USB-C įkroviklį, įsigyti jį atskirai arba naudotis belaidžiu įkrovimu.

Išankstinis verdiktas

“Pixel 6 Pro” pasižymi išskirtiniu dizainu, kuris jums greičiausiai arba patiks, arba nepatiks, tačiau daugelis jo funkcijų atrodo tikrai įdomios, remiantis mūsų trumpu praktinio naudojimo laiku, o tai rodo, kad šis telefonas galės konkuruoti su kai kuriais geriausiais rinkoje esančiais telefonais.

Nekantraujame išbandyti telefoną nuodugniau ir patvirtinti, ar taip yra iš tikrųjų, todėl būtinai sekite mūsų išsamią “Google Pixel 6 Pro” apžvalgą.