Powered by Wetter2.com

Muzika

April 17, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Patvirtinta “Apple Watch Ultra”: funkcijos, specifikacijos, kaina ir išleidimo data

“Apple Watch Ultra” – tai naujas tvirtas “Apple Watch” laikrodis, kuris atlaikys bet ką ir keliaus su jumis visur, kur tik norėsite. Nesvarbu, ar esate keliautojas, nardytojas, alpinistas, ilgų distancijų sportininkas, ar tiesiog džiaugiatės didesniu ir geresniu “Apple Watch” laikrodžiu, “Apple Watch Ultra” padarys įspūdį.

“Apple Watch Ultra”: pavadinimas, kurio niekas nesitikėjo

Prieš renginį “Far Out” išgirdome daugybę galimų naujojo “Apple” laikrodžio “Apple Watch” pavadinimų, tačiau visi jie buvo klaidingi!

Apple Watch Ultra yra oficialus naujojo “Apple” prietaiso pavadinimas.

“Apple Watch Ultra”: Dizainas

Visiškai naujo dizaino “Apple Watch” laikrodis “Apple Watch Ultra” sukurtas taip, kad būtų tvirtas.

Jis pagamintas iš aerokosminio titano, kad būtų labai patvarus, o “Apple Watch Ultra” būtų kuo lengvesnis. Be to, jis yra didesnis, nes jo korpuso dydis yra 49 mm.

Patvaresni ne tik korpuso šonai, bet ir ekranas šiek tiek patobulintas. Ekrano priekinė dalis yra plokščias safyro stiklas, kuris užtikrina geresnę ekrano apsaugą, be to, yra ryškesnis. Ekranas gali šviesti iki 2000 nitų, todėl ekraną lengviau matyti ryškioje saulės šviesoje. Apple teigia, kad jis yra du kartus ryškesnis nei bet kuris kitas iki šiol buvęs Apple Watch ekranas.

Laikrodyje “Apple Watch Ultra” atsirado naujas veiksmo mygtukas

Pažvelgę į “Apple Watch Ultra” pusę pastebėsite naują mygtuką priešingoje skaitmeninės karūnėlės pusėje. Jis vadinamas veiksmo mygtuku ir yra pritaikomas mygtukas, kuriuo vienu prisilietimu galima pasiekti daugybę funkcijų. “Apple” konkrečiai paminėjo galimybę pradėti treniruotę arba pereiti prie kito pasirinktos treniruotės intervalo – tai “watchOS 9” būdinga funkcija.

Naujas “Apple Watch Ultra” garsiakalbis gali prašyti pagalbos

Šalia veiksmo mygtuko yra naujos didesnės garsiakalbio grotelės, apsaugančios garsiakalbį, kuris avarinių situacijų metu gali įjungti 86 decibelų sireną ir padėti atskleisti savo buvimo vietą netoliese esantiems žmonėms.

“Apple Watch Ultra” gali eiti ten, kur kiti modeliai negali

“Apple Watch Ultra” yra pats tvirčiausias “Apple Watch” laikrodis, todėl jį galima naudoti ten, kur kitų prietaiso modelių tiesiog negali. “Apple” teigia, kad “ant riešo esanti darbinė temperatūra sukurta taip, kad padėtų tyrinėti ekstremaliausias ir atokiausias vietoves – nuo šalčio kalnuose (-4° F (-20° C) iki 131° F (55° C) karščio dykumoje”.

Laikrodis “Apple Watch Ultra” taip pat yra sertifikuotas pagal MIL-STD-810H standarto “atitinkamus aspektus”, kurie apima aukščio virš jūros lygio, žemos ir aukštos temperatūros, lietaus, smėlio, užšalimo ir atšilimo ir kitus bandymus.

Žinoma, “Apple Watch” nebūtų “Apple Watch” be galimybės panerti po vandeniu, o “Apple Watch Ultra” yra sertifikuotas pagal WR100. Tai reiškia, kad banglentės, vandens slidės ir daugelis kitų vandens sporto šakų yra visiškai saugios. Be to, “Apple” netgi teigia, kad “Apple Watch Ultra” saugu naudoti mėgėjiškai nardant iki 40 metrų gylyje.

“Apple Watch Ultra”: Funkcijos

“Apple Watch Ultra” žengia į naujas gelmes

Kaip minėta anksčiau, naujasis “Apple Watch Ultra” gali nardyti iki 40M gylio. Kai “Apple Watch Ultra” panardinamas, automatiškai įsijungia naujoji programėlė “Depth”.

Programėlėje bus rodomas laikas, dabartinis gylis, vandens temperatūra, trukmė po vandeniu ir didžiausias pasiektas gylis, todėl galėsite stebėti visus savo statistinius duomenis ir mėgautis nardymu.

Patobulinta kompaso programėlė “Apple Watch Ultra” patobulinta

Kompaso programėlė “Apple Watch Ultra” labai patobulinta, kad į ją būtų galima įtraukti kelio taškus. Taip galėsite greitai pažymėti vietas, o kelio taškų komplikacijos bus atnaujinamos realiuoju laiku ir rodys kryptį bei atstumą.

Naudokite “Apple Watch Ultra” naktinį režimą, kad matytumėte ekraną tamsoje.

Tas didelis gražus 2000 nitų “Apple Watch Ultra” ekranas greičiausiai bus gana ryškus, tačiau su naujuoju laikrodžio ciferblatu “Wayfinder” galite naudoti naująjį naktinį režimą, kuris padės lengviau skaityti tamsoje. Pasukę skaitmeninę karūnėlę įjungsite Nakties režimą ir ekrano sąsaja taps raudona. Tai turėtų palengvinti jūsų akims skaityti prasto apšvietimo sąlygomis.

“Apple Watch Ultra” daro viską, ką gali “Series 8” laikrodis

Svarbu nepamiršti, kad “Apple Watch Ultra” taip pat gali daryti viską, ką gali “Apple Watch Series 8”, be “Ultra” būdingų funkcijų. Tai reiškia, kad “Apple Watch Ultra” galima naudotis naujuoju avarijos aptikimo ir temperatūros jutikliu. Be to, visos gėrybės, tokios kaip visada įjungtas ekranas, programa “Blood Oxygen” ir EKG programos, kurias pažįstate ir mėgstate “Apple Watch”.

“Apple Watch Ultra”: Baterijos veikimo laikas

Bet kuris sporto entuziastas žino, kad jums reikia išmaniojo laikrodžio, kuris galėtų veikti ilgiau nei vieną dieną. Įprastai naudojant “Apple Watch Ultra” baterija gali veikti 36 valandas. Tai maždaug dvigubai daugiau nei įprastai naudojant “Apple Watch Series 8”, tačiau tuo viskas nesibaigia.

Laikrodyje “Apple Watch Ultra” yra mažos galios režimas, kuris padeda dar labiau pailginti 36 valandų baterijos veikimo laiką. Be to, specialus mažos galios nustatymas gali gerokai pailginti akumuliatoriaus veikimo laiką – vienu įkrovimu jis gali veikti iki 60 valandų. Tačiau atrodo, kad mažos galios nustatymas nebus prieinamas išleidimo metu, “Apple” teigia, kad jis bus prieinamas vėliau šį rudenį.

“Apple Watch Ultra”: Procesorius ir jungiamumas

“Apple Watch Ultra” turi naują pažangų dviejų branduolių procesorių “S8 SiP”, kuris taip pat naudojamas “Apple Watch Series 8” ir “Apple Watch SE” (2022). “Apple” teigia, kad dėl šio procesoriaus “Apple Watch Ultra” turėtų būti 20 % spartesnis už ankstesniuose išmaniųjų laikrodžių modeliuose naudotą S7 lustą.

Kaip minėta anksčiau, kiekvienas “Apple Watch Ultra” turi mobilųjį ryšį, o tai reiškia, kad, jei norite, galite jį naudoti visiškai atskirai nuo “iPhone”, jei turite duomenų perdavimo planą.

“Apple Watch Ultra”: kaina

Šiek tiek netikėtai “Apple Watch Ultra” yra pigesnis, nei daugelis tikėjosi. Jis kainuoja 799 JAV dolerius, o visi “Apple Watch Ultra” turi korinio ryšio ir GPS funkcijas, todėl jums nereikės nerimauti, kad naudojimasis juo be “iPhone” kainuos brangiau.

Apple Watch Ultra: Išleidimo data

Kaip ir “Apple Watch Series 8”, “Apple Watch Ultra” galėsite užsisakyti kažkada šiandien, tikriausiai po renginio; tačiau turėsite šiek tiek ilgiau palaukti, kol iš tikrųjų gausite jį ant savo riešo.

Apple Watch Ultra bus pristatytas 2022 m. rugsėjo 23 d., penktadienį, ir būtent tada turėtumėte turėti galimybę nueiti į parduotuvę ir jį pasiimti. Žinoma, pagal turimas atsargas.