Powered by Wetter2.com

Muzika

April 24, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Internetas reaguoja į “iPhone 14 Pro” dinaminę salą: “Vienas geriausių “Apple” dizainų

Po “iPhone 14 Pro” ir “iPhone 14 Pro Max” su visiškai nauja “Dynamic Island” funkcija, kuri protingai integruoja naują piliulės formos išpjovos pakaitalą į “iOS”, skirtą sistemos įspėjimams ir funkcijoms, interneto naudotojai itin teigiamai reagavo į naująjį “Apple” vartotojo sąsajos dizainą.

JAV po “Apple” renginio “Far out” “iPhone 14 Pro” ir “Dynamic Island” buvo “Twitter” tendencijos, nes naudotojai gyrė, kad “Apple” įdiegė piliulės formą tiesiogiai į naudotojo patirtį. “Tai yra mano mėgstamiausia naujųjų “iPhone 14 Pro” ir “14 Pro Max” funkcija. “Apple” tikrai gerai išnaudojo tą ilgą piliulės skylės išpjovą”, – taip po renginio reagavo vienas “Twitter” naudotojas.

“Dinaminė sala” gali būti geriausias “Apple” dizaino darbas per pastaruosius metus”, – teigė kitas naudotojas. “Dinaminėje saloje” yra sklandžios animacijos, kaip perspėjimai ir kita informacija, pvz., “Dabar grojama”, protingai persikloja aplink kameros išpjovas, kad atlaisvintų vietos kitose ekrano dalyse. Carl Pei, bendrovės “Nothing” generalinis direktorius, netgi prisidėjo prie šio sprendimo, pavadindamas jį “protingu” ir sakydamas, kad “Apple” visada įjungtas ekranas “iPhone 14 Pro” ir “iPhone 14 Pro Max” yra “geriausias kada nors matytos technologijos įgyvendinimas”.

“The Dynamic Island” yra vienas geriausių “Apple” dizainų per visą naujausią istoriją. Tai, kas turėtų būti trūkumas, paversta naudinga funkcija”, – sakė Ianas Zelbo, populiarus koncepcijų kūrėjas, garsėjantis realistiškais “Apple” produktų atvaizdais, paremtais nutekinimais ir gandais. Kiti naudotojai taip pat pasidalijo savo mintimis:

“iPhone 14 Pro” ir “iPhone 14 Pro Max”, be naujosios “Dynamic Island”, turi visada įjungtą ekraną, naują pagrindinę 48 MP kamerą ir dar daugiau. Juos bus galima iš anksto užsisakyti penktadienį, rugsėjo 9 d., o po savaitės, penktadienį, rugsėjo 16 d., jie bus pradėti tiekti pirkėjams.