Powered by Wetter2.com

Muzika

April 24, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Didelis “Diablo 4” leakás leidžia mums geriau susipažinti su žaidimu

Į internetą nutekėjo daugiau nei 40 minučių “Diablo 4” bandomosios medžiagos, todėl dabar galime išsamiau susipažinti su būsimuoju veiksmo RPG žaidimu.

Filmuota medžiaga, paimta iš, kaip atrodo, privataus “Diablo 4” bandomojo rinkinio, buvo dalijamasi socialinėje žiniasklaidoje. Ji apima du vaizdo įrašus, kurių bendra trukmė – 43 minutės. Skirtingai nuo neseniai nutekintos informacijos apie GTA 6, filmuota medžiaga yra pažymėta vandens ženklu, rodančiu, kad ji paimta iš privataus bandomojo žaidimo, ir greičiausiai identifikuojančiu filmuotą medžiagą nutekinusį asmenį.

“Blizzard” nepatvirtino, kad nutekinimas yra tikras, tačiau filmuota medžiaga atrodo panaši į kitas anksčiau matytas “Diablo 4” peržiūras. Joje matomas barbarų veikėjas, bėgiojantis po požemius, kovojantis su įvairiais demoniškais priešais ir tyrinėjantis atvirą pasaulį.

“Diablo”, kokį jį pažįstate

https://www.youtube.com/watch?v=51oB7wo0UkI

Filmuotoje medžiagoje matyti būtent tai, ko galima tikėtis iš dabartinės kartos “Diablo” žaidimo. Žaidimas vyksta pagal gerai pažįstamą žaidimo ciklą: tyrinėjant požemius, kovojant su demonais ir renkant grobį, kai iš priešų galvų sprogsta žalos skaitikliai, o žaidėjas tvarko savo inventorių.

Jis taip pat atrodo gana tamsus ir atmosferiškas. Barbarų klasė turi daugybę atakų, iš kurių galima rinktis, o žaidimo vartotojo sąsaja yra minimali. Mums net trumpai pateikiamas veikėjo įgūdžių medis ir pasaulio žemėlapis.

Akivaizdu, kad filmuota medžiaga paimta iš ankstyvosios žaidimo versijos. Daugelyje pastatų nėra tekstūrų, kelios piktogramos dar neįdėtos, taip pat nėra kai kurių garso efektų. Įpusėjus 38 minučių trukmės vaizdo įrašui net pasirodo trumpa atsiliepimų apklausa, kurioje žaidėjo prašoma išsakyti savo mintis apie dabartinės būklės žaidimą. Diablo 4 bus išleistas kitais metais, todėl tikimasi, kad iki mums pateikiant žaidimą į rankas bus atlikta dar daug darbų ir padaryta pakeitimų.

Žaidėjų reakcija iš esmės buvo teigiama, o gerbėjai gyrė nutekėjusio žaidimo vaizdus ir sunkią kovą. Tai džiugina po to, kai praėjusį mėnesį įvykęs “Diablo 4” nutekėjimas atskleidė, kad prieštaringai vertinama “Diablo 3” funkcija sugrįžta. Bent jau žinome, kad būsimasis RPG žaidimas nekartoja daug kritikos sulaukusių “Diablo Immortal” mikrotransakcijų.

Gali būti, kad neilgai trukus galėsite žvilgtelėti į tinkamą žaidimo išvaizdą. Netrukus po to, kai pasirodė nutekinta filmuota medžiaga, “Blizzard” paskelbė apie uždarą “Diablo 4” beta testą ir pakvietė bendruomenės narius išbandyti žaidimo turinį. Tai bus pirmoji uždara žaidimo beta versija po praėjusį mėnesį pradėto draugų ir šeimos alfa testo.

Tinklaraščio įraše “Blizzard” teigė, kad pakvies “ribotą skaičių “Diablo” žaidėjų, kurie pastaruoju metu praleido daug laiko žaisdami “Diablo 2: Resurrected”, “Diablo 3” ir “Diablo Immortal” žaidimus”.

Jie galės išbandyti žaidimą “Xbox Series X|S”, “Xbox One”, PS5 ir PS4. Jei manote, kad atitinkate šį sąrašą, įsitikinkite, kad “Battle.net” paleidimo programos meniu “Privacy & Communication” (Privatumas ir bendravimas) pasirinkote skyrių “News and Special Offers” (Naujienos ir specialūs pasiūlymai), kad užsitikrintumėte savo vietą.