Powered by Wetter2.com

Muzika

September 8, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

„Apple“ oficialiai pristatė naująjį „Apple Pencil Pro“ pieštuką ir atnaujintą „Magic Keyboard“ klaviatūrą

Šiandien „Apple“ paskelbė apie „Apple Pencil Pro“ ir atnaujintą tvirtesnę „Magic Keyboard“ klaviatūrą. Ši naujiena paskelbta, kai „Apple“ renginyje „Let Loose“ taip pat paskelbė apie atnaujintą OLED „iPad Pro“ ir M2 „iPad Air“.

Gandai pasitvirtino ir „Apple Pencil Pro“ jau čia. Gandai apie suspaudimo gestą taip pat pasitvirtino, nes naudotojai galės suspausti „Apple Pencil Pro“ korpusą ir pasirinkti naują įrankį. Kad šis gestas būtų kuo natūralesnis, taip pat įdiegta apčiuopa, o giroskopas taip pat naudojamas tam, kad programos galėtų keisti teptuko orientaciją naudojimo metu.

Pamesti „Apple Pencil Pro“ nebus tokia didelė problema kaip ankstesniuose modeliuose, nes palaikoma funkcija „Find My“, todėl rasti šį mažą rašiklį bus lengviau nei bet kada anksčiau. „Apple Pencil Pro“ parduodamas už 129 JAV dolerius. Išankstinius užsakymus galima pateikti jau dabar, o „Apple Pencil Pro“ bus pristatytas kitą savaitę.

„Apple“ teigia, kad „Magic Keyboard“ yra dviejų spalvų ir turi visą funkcijų eilutę. Konstrukciją sudaro aliumininė delnų atrama ir didesnis manipuliatorius su haptiniu grįžtamuoju ryšiu, todėl „iPad“ naudotojams suteikiama iki šiol labiausiai į „MacBook“ panaši patirtis.

Norite įsigyti naują „Magic Keyboard“ klaviatūrą? 11 colių „iPad“ skirtas modelis bus parduodamas už 299 dolerius, o turintieji didesnį modelį išleis 349 dolerius.

„Apple Pencil“ linija

Anksčiau esama „Apple Pencil“ pieštukų linija buvo paini. Yra originalus „Apple Pencil“, „Apple Pencil 2“ ir „Apple Pencil USB-C“. Anksčiau „Apple Pencil 2“ buvo geriausias ir daugiausiai funkcijų turintis „Apple Pencil“. USB-C versijoje buvo atsisakyta spaudimo jautrumo ir belaidžio susiejimo bei įkrovimo. Originalusis „Apple Pencil“ taip pat neturėjo belaidžio įkrovimo ir USB-C versijos magnetinio palaikymo, tačiau turėjo spaudimo jautrumą. Jie taip pat veikia tik su tam tikrais modeliais ir visi kainuoja skirtingai.