Powered by Wetter2.com

Muzika

September 12, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

„Apple“ pristatė „AirPods 4“ su dviem modeliais, kuriuose pagerinta prigludimo forma, USB-C jungtis ir daugiau naujovių.

„Apple“ vakar pristatė „AirPods 4“, kurie bus dviejų modelių: bazinis modelis kainuos 129 USD, o modelis su aktyviu triukšmo slopinimu – 179 USD.

„AirPods 4“ pasižymi žymiai pagerinta garso kokybe ir dinamine galvos judesių sekimo funkcija, kuri suteikia labiau įtraukiantį medijos patirtį. Abu modeliai turi H2 lustą ir palaiko tokias funkcijas kaip „Voice Isolation“ (balso izoliacija) bei sąveika su „Siri“. Pastaroji funkcija leidžia vartotojams linktelėti ar purtyti galvą, atsakant į „Siri“ pranešimus.

Dėl išplėstų valdymo galimybių „AirPods 4“ turi jėgos jutiklį ausinių kotelyje, kuris leidžia paleisti arba pristabdyti medijas bei nutildyti ar baigti telefono skambučius. „AirPods 4“ dėklas yra mažiausias iš visų iki šiol pagamintų „AirPods“ modelių ir turi USB-C įkrovimą, leidžiantį iki 30 valandų bendrą baterijos veikimo laiką.

Be USB-C įkrovimo, vartotojai taip pat gali naudoti „Apple Watch“ įkroviklį arba Qi sertifikuotą įkroviklį „AirPods 4“ dėklui įkrauti.

Kalbant apie antrąjį „AirPods 4“ modelį, jis pasižymi aktyviu triukšmo slopinimu su patobulintais mikrofonais ir pažangiu skaičiuojamuoju garsu, padedančiu sumažinti aplinkos triukšmą. Šis modelis taip pat turi „Transparency“ režimą, adaptyvų garsą ir pokalbių atpažinimo funkciją.

Abu „AirPods 4“ modeliai buvo perkurti, kad taptų patogiausiomis „AirPods“ ausinėmis, kurių forma „natūraliai tinka dar daugiau vartotojų visame pasaulyje“.

Abu „AirPods 4“ modeliai jau gali būti iš anksto užsakyti JAV, o pardavimai prasidės rugsėjo 20 dieną.