Powered by Wetter2.com

Muzika

September 19, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

iOS 18: Nauja Funkcija – Galimybė Sustabdyti Vaizdo Įrašymą

Naujausia „iOS 18“ versija pristato intriguojančią funkciją, kuri leis vartotojams stabdyti vaizdo įrašymą be poreikio pradėti naują įrašą. Ši funkcija gali būti ypač naudinga, kai reikia sukurti vaizdo įrašą su įvairiomis scenomis, be nuolatinio filmavimo ir montavimo proceso.

Kaip veikia „Pause Video Recording“ funkcija:

  1. Paleidimas: Norėdami pradėti naudoti naują funkciją, tiesiog atidarykite kamerą ir pasirinkite vaizdo įrašymo režimą.
  2. Sustabdymas: Kai norite sustabdyti įrašymą, tiesiog paspauskite mygtuką „Pause“ ekrano viršuje. Vaizdo įrašymas bus laikinai sustabdytas, tačiau kamerą galima išlaikyti aktyvią, todėl nebus prarasta jokia svarbi scena.
  3. Tęsiamas įrašymas: Norėdami tęsti įrašymą, paspauskite mygtuką „Resume“. Vaizdo įrašymas prasidės iš tos vietos, kurioje buvo sustabdytas, ir visas turinys bus išsaugomas viename faile.
  4. Baigimas: Kai baigsite įrašymą, paspauskite mygtuką „Stop“. Baigtas vaizdo įrašas bus išsaugotas jūsų fotoalbume be jokių pertrūkių.

Privalumai:

  • Kūrybinės galimybės: Vartotojai gali lengvai kurti vaizdo įrašus, kuriuose yra skirtingos scenos ar veiklos, be poreikio montuoti kelis įrašus.
  • Patogumas: Ši funkcija leidžia taupyti laiką ir erdvę, nes visi vaizdo įrašai bus išsaugoti viename faile.
  • Sumažintas redagavimo poreikis: Dėl to, kad vaizdo įrašai gali būti sukurti be pertrūkių, sumažėja poreikis montuoti ir redaguoti kelis įrašus.

Naudojimo pavyzdžiai:

  • Renginiai: Jei filmuojate ilgą renginį ar šventę, galite sustabdyti ir tęsti įrašymą pagal poreikį, neprarandant svarbių momentų.
  • Pamokos ir instrukcijos: Mokytojai ar treneriai gali filmuoti pamokas ar treniruotes, sustabdyti ir tęsti įrašymą, kad sukurtų išsamias ir nuoseklias instrukcijas.

Ši funkcija gali padaryti vaizdo įrašymą dar patogesnį ir lankstesnį, atverdama naujas galimybes kūrybiniams projektams ir kasdieniams vaizdo įrašams.