Powered by Wetter2.com

Muzika

May 19, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Dėl susijungimo su OPPO “OnePlus” pradės atnaujinti savo telefonus trejus metus

Kai praėjusį mėnesį “OnePlus” paskelbė apie “glaudesnę integraciją” su OPPO, ji pažadėjo savo naudotojams greičiau pateikti atnaujinimus. Kadangi dabar bendrovė turi daug didesnę programuotojų komandą, ji padarė keletą sveikintinų programinės įrangos priežiūros grafiko pakeitimų.

Pagal atnaujintą grafiką “OnePlus 8” serijos ir naujesni flagmanai, įskaitant į vertę orientuotą “OnePlus 9R”, gaus tris pagrindinius operacinės sistemos atnaujinimus ir ketverius metus saugos atnaujinimus.

Deja, iki “OnePlus 8” serijos išleisti “OnePlus” flagmanai bus atnaujinami pagal ankstesnį bendrovės atnaujinimų grafiką – du pagrindiniai “Android” atnaujinimai ir trejus metus trunkantys saugumo atnaujinimai.

Vidutinės klasės “OnePlus” “Nord” serijos telefonai taip pat gaus tik du “Android” OS atnaujinimus ir trejų metų saugumo atnaujinimus. Apmaudu, kad “OnePlus” vis dar įsipareigoja biudžetinei “Nord N” serijos telefonų linijai skirti tik vieną pagrindinį atnaujinimą.

Bendrovė “OnePlus” taip pat patvirtino, kad dirba integruodama “OxygenOS” ir “ColorOS” kodų bazes. Pakeitimas, matyt, vyks tik užkulisiuose, todėl “OnePlus” naudotojai artimiausiu metu gali nepastebėti jokių didesnių pokyčių.

Šiuo metu vienintelės kitos bendrovės, kurios žada tris pagrindinius “Android” OS atnaujinimus, yra “Google” ir “Samsung”. Tačiau, priešingai nei “OnePlus”, “Samsung” daugeliui savo vidutinės klasės ir biudžetinių telefonų taip pat žada tris pagrindinius OS atnaujinimus ir ketverius metus trunkančius saugumo atnaujinimus.

Neseniai “Samsung” paskelbė, kad jos geriausių “Android” telefonų “Enterprise Edition” variantai gaus penkerius metus trunkančius saugumo atnaujinimus.