Powered by Wetter2.com

Muzika

May 17, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

“Passkey” palaikymas įtrauktas į “Word”, “Excel” ir kitas vartotojų “Microsoft” paskyras

Kasdien vis labiau artėjame prie ateities be slaptažodžių. Praėjus mažiau nei dvejiems metams po to, kai “Apple” pradėjo naudoti slaptažodžius su “iOS 16” ir “macOS 13”, vis daugiau įmonių juos palaiko. Sekdama “Amazon” ir “Nintendo” pėdomis, šiandien “Microsoft” paskelbė, kad “Apple” platformose, “Windows” ir “Google” produktuose pradedamas naudoti visų vartotojų paskyrų palaikymas.

Programų “Word”, “Excel” ir daugybės kitų populiarių produktų, prie kurių reikia prisijungti prie “Microsoft”, naudotojai galės autentifikuotis naudodami paprastas biometrines priemones, pavyzdžiui, “Face ID” arba “Touch ID”.

Patogūs prisijungimai prie “Microsoft” produktų

“Passkey” sąranka yra greita ir patogi, kaip “Microsoft” nurodo savo pranešime:

Prietaise, kuriame norite sukurti slaptažodį, sekite šią nuorodą ir pasirinkite veido, piršto atspaudo, PIN kodo arba saugumo rakto parinktį. Tada vadovaukitės prietaise pateiktomis instrukcijomis.

Sukūrę “Microsoft” paskyros slaptažodį, galėsite lengvai prisijungti prie tokių programų kaip “Word”, “OneNote” ir “Outlook” naudodami biometrinį autentifikavimą. Greitas “Face ID” nuskaitymas “iPhone” ar “iPad” arba “Touch ID” “Mac” kompiuteryje yra geriau už trintį, kuri atsiranda nuolat įvedant vartotojo vardą ir slaptažodį įvairiose programėlėse.

“Microsoft” vartotojams skirti produktai turi didžiulę naudotojų bazę, todėl labai džiugu, kad bendrovė įdiegė “passkey” palaikymą visoje savo produktų linijoje. Slaptažodžiai yra viena iš šiuolaikinių technologijų realijų, su kuria susiduria visi, tačiau dauguma žmonių nežino, kaip su jais gerai elgtis. Kartais tai reiškia silpnus slaptažodžius, pasikartojančius slaptažodžius ar net lipnių lapelių saugumo spragas.

Bet kuriuo atveju akivaizdu, kad yra geresnis būdas naudotojams užtikrinti savo duomenų saugumą, ir slaptažodžiai pasirodė esantys tas geresnis variantas.