Powered by Wetter2.com

Muzika

April 27, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

NVIDIA “Arm” įsigijimas gali užtrukti ilgiau, nei tikėtasi, atsižvelgiant į reguliavimo institucijų priežiūrą

NVIDIA pagaliau pripažino, kad britų lustų kūrėjos “Arm” įsigijimas užtrunka ilgiau, nei ji tikėjosi. Apie sandorį buvo paskelbta praėjusių metų rugsėjį, o jį planuota užbaigti iki 2022 m. kovo mėn.

“Mūsų diskusijos su reguliavimo institucijomis užtrunka ilgiau, nei buvo manyta iš pradžių, todėl tai paankstina grafiką”, – sakė Huangas laikraščiui “Financial Times”. Jis pridūrė, kad bendrovė yra įsitikinusi dėl sandorio ir tikisi, kad reguliavimo institucijos “pripažins įsigijimo naudą”. Sandoriui priešinasi ne tik reguliavimo institucijos, bet ir mikroschemų bendrovės, kurios remiasi pagrindiniais “Arm” projektais.

Šių metų balandžio mėn. vyriausybė Jungtinėje Karalystėje nurodė atlikti įsigijimo tyrimą dėl susirūpinimo nacionaliniu saugumu. JAV federalinė prekybos komisija pradėjo sandorio peržiūrą vasario mėn. po to, kai “Google”, “Microsoft” ir “Qualcomm” pasiskundė, kad jis pakenks konkurencijai.

Kinijoje NVIDIA pateikė oficialią paraišką antimonopolinėms institucijoms tik birželio mėnesį, praėjus beveik aštuoniems mėnesiams po to, kai buvo paskelbta apie sandorį. Vietos teisininkai mano, kad tyrimas gali užtrukti iki aštuoniolikos mėnesių, o tai gali apsunkinti NVIDIA padėtį. Dar 2018 m. “Qualcomm” turėjo nutraukti 44 mlrd. dolerių vertės “NXP” pasiūlymą dėl užsitęsusio Kinijos antimonopolinio tyrimo.

NVIDIA susitarime su “SoftBank” jai suteikiama galimybė užbaigti įsigijimą iki 2022 m. pabaigos. NVIDIA tikisi, kad iki to laiko jai pavyks gauti reguliavimo institucijų pritarimą sandoriui. Praėjusią savaitę “SoftBank” vyriausiasis finansų direktorius Yoshimitsu Goto taip pat sakė investuotojams, kad bendrovė mano, jog sandorį greičiausiai pavyks sėkmingai užbaigti per šį laikotarpį.

“Arm” savo lustų technologiją licencijuoja kai kurioms didžiausioms pasaulio technologijų bendrovėms, įskaitant “Apple”, “Intel”, “Samsung” ir “Amazon”. Bendrovės “Qualcomm” mikroschemų rinkiniuose “Snapdragon”, kurie naudojami geriausiuose rinkoje esančiuose “Android” telefonuose, taip pat naudojami “Arm” projektai. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)