Powered by Wetter2.com

Muzika

April 26, 2024

Kiddo.lt

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

“Apple” pranešė 2021 m. trečiojo ketvirčio rezultatus: 21,7 mlrd. dolerių pelno nuo 81,4 mlrd. dolerių pajamų, nauji birželio ketvirčio rekordai

Šiandien “Apple” paskelbė 2021 m. trečiojo fiskalinio ketvirčio, kuris atitinka antrąjį kalendorinį metų ketvirtį, finansinius rezultatus.

Per ketvirtį “Apple” pajamos siekė 81,4 mlrd. dolerių, o grynasis ketvirčio pelnas – 21,7 mlrd. dolerių, arba 1,30 dolerio vienai akcijai, palyginti su 59,7 mlrd. dolerių pajamomis ir 11,25 mlrd. dolerių grynuoju ketvirčio pelnu, arba 0,65 dolerio vienai akcijai, per praėjusių metų ketvirtį. “Apple” aukščiausiojo lygio rodikliai sumušė birželio ketvirčio bendrovės rekordus.

Ketvirčio bendroji marža buvo 43,3 proc., palyginti su 38,0 proc. praėjusių metų ketvirtį. “Apple” taip pat paskelbė, kad rugpjūčio 12 d. bus išmokėti 0,22 JAV dolerio dividendai už akciją, kurie bus mokami rugpjūčio 9 d. registruotiems akcininkams.

“Šį ketvirtį mūsų komandos tęsė neprilygstamų naujovių laikotarpį ir dalijosi naujais galingais produktais su savo naudotojais tokiu metu, kai technologijų naudojimas siekiant sujungti žmones visur buvo kaip niekada svarbus”, – sakė “Apple” generalinis direktorius Timas Cookas. “Mes ir toliau stengiamės, kad į viską, ką sukuriame, būtų įdiegtos mus apibūdinančios vertybės – įkvepiame naują programuotojų kartą mokytis programuoti, artėjame prie 2030 m. aplinkosaugos tikslo ir imamės neatidėliotino darbo kuriant teisingesnę ateitį.”

Kaip jau daugiau nei metus, “Apple” ir vėl neskelbia dabartinio ketvirčio, kuris baigsis rugsėjo mėn., gairių.